Ako je dozvoljeno i početnicima da kažu nešto o ovoj temi, ja bih rekao koju...
PRISTOJNOST SE PODRAZUMEVA i o tome neću trošiti reči!
Draž foruma najviše umanjuju TEME koje nisu ni u kakvoj vezi sa pčelama, pčelarima i pčelarstvom. Napominjem-TEME, a ne povremena skretanja sa tema u okviru diskusije ili i polemike. Čak, mislim, da je najgore kada se kolege (članovi foruma) jave i opominju učesnike da nešto "nije u temi" ili da je već pisano o tome, a bez da daju link ili, makar, naslov već pisane teme. Iz najmanje dva razloga... Jedan je zato što za to postoje urednici, a drugi zato što je to u najmanju ruku... nepristojno.
Dakle, mišljenja sam, koncentrisati se TEMATSKI na pčele i pčelarstvo i ostaviti maksimalnu slobodu govora sve dok neko od UREDNIKA ne proceni da je suvišno ili da mu nije mesto na ovom forumu. A članovi foruma neka se uzdrže ili neka, svojim pisanjem, vrate diskusiju "u temu".
Vratiće se onda i stari članovi koji su otišli u apstinenciju pisanja, a svakako će doći i novi, koji bi imali, itekako, šta da napišu.
Inače, jednog dana će se ovaj forum pretvoriti u lovni, crkveni, ribolovni, lepidopterologijski, fudbalski itd...