Samo da bagrem zamedi kako treba i sve će ponovo da se pokrene kako treba
Nikad nista nece biti isto.Bas iz tih razloga ne dozvolimo da se svi medjusobno posvadjamo.
Ja necu vise biti clan SPOS/a i samim tim necu ostati na forumu i ako kazete da moze.
Do 31.12. je ovaj forum i moj posle toga necu ni citati.Kao sto sam vec rekao jedino mi je toga i zao.
Nisu problem ni lose godine ni pare problem je karakter.Nismo mi svi isti.Neko moze preko necega proci ja ne.
Samim tim sto ne uplatim clanarinu SPOS/u smatram da ne trebam biti na SPOS/ovom forumu jer ga SPOS i finansira.
Takav sam covek.Od kad je pocela selidba po propisu ni jedne godine nisam poterao pcele bez uverenja i papira i
ako vecina samo seli i ni dinara ne daje.Nikada nisam stavio pcele da predhodno nisam obezbedio saglasnost vlasnika parcele itd.
To kosta mnogo vise nego clanarina SPOS/u.Jednostavno ne mogu podrzavati nesto sto je po meni otislo predaleko od onoga sto
treba da bude.
Zivi i zdravi bili,doci ce valjda i bolja vremena.
Uzastopna poruka: 23-12-2017, 23:05:58
Evo predjoh na drugu temu gde sam pisao i dobih potvrdu ovoga sto sam ovda napisao.
http://spos.info/forum/index.php?topic=4028.msg678725#msg678725
Uzastopna poruka: 23-12-2017, 23:08:07
Jesi siguran da želiš da me optužiš za tako nešto . Za ozbiljan prekršaj me optužuješ i biće konsekvence po nekoga od nas.
Da li te je sramota ljudi na čije strane si došao kao gost ?Necu sebi dozvoliti ovako nesto.