• 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd spos.rs@gmail.com 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

IZABRAN KANDIDAT ZA MENADŽERA POGONA „NAŠ MED“ dooDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.687

Na svojoj jučerašnjoj sednici, IO SPOS-a izabrao je kandidata za direktora Pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo, kao i novog administrativnog radnika u SPOS-u.

Kao što je poznato, počev od aprila do danas, IO SPOS-a je dva puta raspisivao konkurs za izbor kandidata za direktora Pogona za prikupljanje meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo. Drugi konkurs je raspisan jer nismo bili zadovoljni izborom kandidata na prvom konkursu. Na kraju, primljeno je šest kandidata na probni rad do tri meseca. U međuvremenu je IO SPOS-a doneo odluku da se zbog drastično povećanog obima posla širenjem aktivnosti SPOS-a na zahtev članstva, primi i jedan administrativni radnik, kako bi sve započete aktivnosti bile održive, jer postojeći zaposleni u SPOS-u više bukvalno ne stižu da obave sve poslove pravovremeno, što izaziva nezadovoljstvo kako IO SPOS-a tako i pčelara. 

Na jučerašnoj sednici, izabrani su traženi kandidati. Najpre je IO SPOS-a suzio izbor na tri kandidata, a zatim je ponovno obavljen direktni, otvoren i kompleksan razgovor sa kandidatima. Nakon toga, IO SPOS-a doneo je odluku većinom glasova da izabere sledeće kandidate: 

Za kandidata za direktora Pogona „Naš med“ doo izabran je Nenad Portić iz Beograda, koji je završio pravni fakultet. On će do daljeg raditi u SPOS-u na administrativnim poslovima, posebno će raditi na daljem razvijanju i usavršavanju procedura poslovanja Pogona, dok ne dođe trenutak da bude izabran za direktora Pogona. Dok je Pogon u izgradnji, kao što smo već objavili, direktor Pogona je dosadašnji sekretar SPOS-a Radivoje Ranković. 

Za referenta za administrativne i opšte poslove izabrana je Svetlana Potkozarac iz Beograda, koja je završila filozofski fakultet, smer sociologija. 

IO SPOS-a čestita izabranima i očekuje da će opravdati ukazano poverenje svojim pregalačkim radom. Uskoro ćemo u časopisu „Srpski pčelar“ objaviti njihove kontakt podatke, i oni će stajati na raspolaganju svim pčelarima SPOS-a, kao i dosadašnji zaposleni u SPOS-u. IO SPOS je ovim prijemom značajno podigao kapacitete SPOS-a i stvorio uslove za dalje nesmetano širenje svojih aktivnosti, jer su zahtevi članstva opravdano sve veći. 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedIn

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien