SPOS logo
 • Bulgarian
 • Croatian
 • English
 • French
 • German
 • Hungarian
 • Macedonian
 • Romanian
 • Russian
 • Serbian
 • Slovenian
 • Spanish

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

KAKO STIĆI DO POSLOVNOG PROSTORA SPOS-a

 

 

Kao što znate, Savez pčelarskih organizacija Srbije kupio je poslovni prostor u ulici Dr Agostina Neta 30A, na Novom Beogradu 11070, blok 70A, u koji se uselio 2011. godine.

 

Način dolaska do novog sedišta SPOS-a je sledeći:

Tramvajem brojevima 7 i 9 i to sa tramvajske stanice koja se nalazi naspram starog dolaznog perona beogradske autobuske stanice, stajalište Ekonomski fakultet. Odatle je potrebno da idete 9 tramvajskih stanica, dakle da na 9. siđete, ne računajući tu na kojoj ste ušli, stajalište je Agostina Neta.

Međutim, ako u tramvaj broj 9 ulazite stanicu pre, tj. sa Savskog trga, preko puta ulaza u staru glavnu železničku stanicu, onda je potrebno da siđete na 10. stanici, ne računajući tu na kojoj ste ušli.

Što se tiče dolaska autobusom sa Zelenog venca, potrebno je da sačekate autobus broj 95, na stanici Zeleni venac koja se nalazi odmah posle tunela, a odatle imate 9 stanica vožnje, dakle treba da siđete na 9. stanici, ne računajući onu na kojoj ste ušli u autobus.

Kada izađete na odgovarajućoj stanici, videćete neposredno ispred sebe tržni centar „Delta city“, potrebno je da pređete ulicu i tramvajske šine (gledano od centra „Delta city“) i da krenete ka reci Savi, ulicom koja seče ulicu kojom idu tramvaji i autobusi i nasuprot zgrade „Delta city“-ja, da prođete pored zgrade i parkinga „Delta M“ auto centra, koja se nalazi na suprotnoj strani ulice od one na kojoj ste izašli iz prevoza.

Kada ste prešli ulicu i krenuli pored auto centra „Delta M“, idete tom ulicom (ulica Dr Agostina Neta) i skrećete u prvu ulicu desno, odmah iza auto centra. Tom malom ulicom idete do kraja, tako da možete jedino skrenuti levo, tj. skrećete u drugu levo, kojom sada idete nešto preko 100 metara, paralelno sa zgradom koja vam je sa leve strane. Lokali su u prizemlju, jedan iza drugog. Naša kancelarija se nalazi u petom prolazu, počevši od početka niza zgrada, odnosno od mesta gde ste skrenuli levo iza auto centra.

Sa Zelenog venca može još da se stigne i autobusom 67 – silazi se na pretposlednjoj stanici, Jurija Gagarina, kao i autobusom 68 – silazi se na stanici Omladinskih brigada.

Iz centra  Zemuna može se doći autobusima broj 73 i 610. Izlazi se na stanici Omladinskih brigada. Vratite se nazad do raskrsnice, pređite tramvajske šine i idite prema Savi jedno 100 metara.

Na levoj strani ulice Omladinskih brigada kod broja 41 uđe se u prolaz i kad se izađe iz drugog prolaza nailazi se direktno na kancelariju SPOS-a.

Sa Banovog brda može da se dođe tramvajem broj 13 koji staje na istom stajalištu kao i tramvaji broj 9 i 13, stanica za silazak Agostina Neta. Takođe se može doći linijom 85, uz presedanje na stanici Blok 42, odakle se još dve stanice može stići linijama 89 i 95. Sa Vidikovca se može stići direktno linijom 89, silazak na stanici Agostina Neta, kao za liniju 95.

 

OVDE možete pogledati mapu tog dela Beograda, na kome vidite most Gazela, i tržni centar „Delta city“, radi lakše orijentacije. SPOS-ov prostor označen je velikom crvenom tačkom.