SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

VELIKA UNAPREĐENJA SAJTA WWW.PCELARI.COMDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.072

Razvojni tim sajta www.pcelari.com, upravo radi na značajnim korisničkim unapređenjima sajta, od kojih su neka već primenjena na sajtu i uspešno funkcionišu od juče.

Kao što znate, pre izvesnog vremena, sajt je dobio mogućnost da pčelari mogu da unose podatke i o kupcima koji od njih med nabavljaju na kućnom pragu, a ne preko sajta, čime pčelar ima na jednom mestu organizovanu bazu podataka o svim svojim kupcima, bez obzira da li med kupuju putem sajta ili na kućnom pragu pčelara.

Od juče je u funkciji izmenjeni izgled sajta, gde se umesto dosadašnjih fotografija iz sveta pčelarstva na naslovnoj strani sajta, smenjuju fotografije pčelara iz baze sa njihovim imenom i prezimenom, opštinom i mestom boravišta. Smenjuju se samo oni pčelari koji su na svoj profil postavili svoju fotografiju. Oni koji to nisu uradili, pojaviće se na naslovnoj strani sajta, čim iz svog "panela pčelara" unesu svoju fotografiju. Na ovaj način, poboljšana je dostupnost pčelara potrošačima na sajtu.

Takođe, u pripremi je jedna velika novina, koja se tiče pčelara članova SPOS-a koji nemaju pristup internetu niti kod kuće imaju kompjuter. Razvija se sistem kontrole podacima na sajtu putem SMS poruka. Prema tome, pčelar će SMS porukom dostavljati i postavljati sve podatke koje želi da unese na svoju stranicu na sajtu. Uskoro više detalja o tome, čim funkcija bude stavljena u opticaj.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE