SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SASTANAK SA DIREKTOROM KONGRESNOG BIROADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.711

Danas je predsednik SPOS-a razgovarao sa direktorom Kongresnog biroa Srbije, gospodinom Milošem Milovanovićem.

Tema sastanka bila je organizacija Simpozijuma Apimondije u Beogradu i dalje učešće Kongresnog biroa u samoj organizaciji.

Kongresni biro će finansijski pomoći boravak predstavnika Apimondije u Beogradu, na čemu se zahvaljujemo u ime svih pčelara članova SPOS-a!

Prvi u Evropi

Kongresni biro Srbije je predstavio svoju mobilnu aplikaciju namenjenu organizatorima i učesnicima kongresa,  ali i drugim posetiocima pod nazivom "Serbia destination". Korišćenjem aplikacije posetioci mogu da se upoznaju sa najznačajnijim turističkim i poslovnim sadržajima u našoj zemlji, hotelima, konferencijskim prostorima, restoranima.  Mogu da se istraže gradske atrakcije, manifestacije, mesta za šoping i zabavu, da isplaniraju svoj boravak, poslovni skup ili sastanak i da sve to imaju u svom mobilnom telefonu. Srbija je prva destinacija u Evropi koja je promovisala ovakvu mobilnu aplikaciju, čime je skrenula pažnju na sebe kao na tehnološki naprednu destinaciju. Mnogi kongresni mediji u Evropi su preneli ovu informaciju tokom kampanje "Serbia  –  Europe’s fastest growing destination goes mobile!". Kongresni biro je već dugo aktivan na socijalnim mrežama (Facebook, Twitter, LinkedIn), a kreiranjem mobilne aplikacije (koja je praćena i mobilnim sajtom – m.scb.travel), je značajno unapredio nastup u digitalnom marketing.  Zainteresovani korisnici mogu da skreniraju QR kod, da odu na Android market ili iStore gde se nalazi pod imenom "Serbia destination" ili da je preuzmu sa sajta www.scb.travel.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien