SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

MATERIJAL ZA SKUPŠTINU SPOS-a POSLAT DELEGATIMA SKUPŠTINEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.815

Materijal za predstojeću izbornu Skupštinu SPOS-a poslat je delegatima Skupštine 13. januara 2012. godine, a Skupština će se održati 28. januara 2012. godine.

Na sajtu SPOS-a smo davno objavili dnevni red predstojeće Skupštine, kao i u časopisu Pčelar za januar 2012. godine.

U materijalu za Skupštinu se, pored ostalog nalazi i Izveštaj o radu SPOS-a u 2011. godini koji je sačinio Izvršni odbor SPOS-a, koji možete pročitati OVDE.

Delegatima je poslat i spisak izabranih kandidata za članove budućeg Izvršnog odbora SPOS-a, koji možete pogledati OVDE.

Udruženja pčelara iz cele Srbije su do sada, za predsednika SPOS-a, kandidovala samo jednog kandidata, dosadašnjeg predsednika SPOS-a dr med. Rodoljuba Živadinovića. Izvršni odbor SPOS-a pozvao je sve kandidate da dostave svoj predlog Programa rada SPOS-a za period 2012-2016. godina, ali pošto je od strane udruženja predložen samo jedan kandidat, u materijalu je poslat samo njegov predlog Programa rada SPOS-a u narednom periodu. Pošto nije bilo drugih kandidata, iako Statut SPOS-a nalaže da Program rada SPOS-a podnose kandidati za predsednika, dosadašnji predsednik SPOS-a i kandidat za predsednika SPOS-a u narednom periodu ipak je želeo da, pošto nema drugih kandidata, njegov predlog Programa rada bude ne samo njegov, već da dobije širu podršku i postane zajednički program svih dosadašnjih članova Izvršnog odbora, kako bi predstavljao kontinuitet dosadašnje politike rada SPOS-a, i u punoj meri oslikavao mišljenje pčelara Srbije. Tako je Izvršni odbor razmatrao, dopunio i usvojio predsednikov predlog Programa rada SPOS-a u narednom periodu kao zajednički predlog, a na osnovu ideja i predloga svih dosadašnjih članova Izvršnog odbora, te on predstavlja i htenja velike većine pčelara koje zastupaju članovi Izvršnog odbora SPOS-a u sadašnjem sastavu. Konačni predlog Programa rada SPOS-a koji je poslat delegatima Skupštine SPOS-a možete pročitati OVDE.

Dnevni red predstojeće Skupštine možete pogledati OVDE.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien