SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PRIZNANJA DRAGIM SARADNICIMA IZ SLOVENIJEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.994

IO SPOS-a juče je doneo odluku da visokim priznanjima SPOS-a, u znak zahvalnosti za višegodišnju produktivnu saradnju, nagradi predsednika Pčelarskog saveza Slovenije Boštjana Noča, i Vladu Auguština, savetnika za tehniku pčelarenja.

Naime, ceo Pčelarski savez Slovenije nam je više godina unazad stajao na raspolaganju za sve vrste saveta i konsultacija, dobili smo od njegovih poslenika sve potrebne dokumente koji su nam bili potrebni radi davanja kvalitetnih predloga Ministarstvu poljoprivrede u cilju prilagođavanja srpskih propisa propisima EU, imali smo više konsultativnih sastanaka, i ostvarili smo više oblika uspešne saradnje na svim planovima razvoja pčelarstva u obe države.

Izvršni odbor SPOS-a doneo je odluku da predsedniku Pčelarskog saveza Slovenije Boštjanu Noču, dodeli najviše priznanje SPOS-a, diplomu profesora Jovana Živanovića, za veliku pruženu pomoć SPOS-u, ali i za velike zasluge na afirmaciji pčelarstva u celom svetu.

Izvršni odbor SPOS-a doneo je odluku da savetniku za tehniku pčelarenja i velikom aktivisti u Pčelarskom savezu Slovenije na svim poljima, koji nam je dosta pomogao proteklih godina, Vladi Auguštinu, dodeli Povelju SPOS-a.

Čestitamo i zahvaljujemo se na saradnji, koja će se, nadamo se, i dodatno unaprediti u narednim godinama kroz nove projekte!

Priznanja će biti dodeljena na predstojećem Simpozijumu Apimondije u Beogradu, 18. februara 2012. godine.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien