SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ŠALJU SE PROMOTIVNI MATERIJALI DRUŠTVIMADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.788

Tokom ove nedelje, svim društvima i udruženjima pčelara u Srbiji iz SPOS-a će biti poslat kompletni asortiman marketinških flajera i plakata koji su ovih dana štampani.

Svako društvo dobiće po članu SPOS-a u ovoj godini, jedan flajer i jedan plakat za borbu protiv gripa, jedan flajer i jedan plakat povodom verskih praznika i dva flajera sa pozivom na učlanjenje u SPOS. 

U paketu se nalazi i propratno pismo sledeće sadržine: 

 

Поштовани,

Шаљемо Вам промотивни материјал СПОС-а за 2008. годину. Добили сте по један примерак по сваком члану СПОС-а у 2008. години, али вам препоручујемо да материјале не делите члановима, већ да спроведете једну или више акција где ћете промотивне флајере и плакате делити и постављати на одговарајућим местима, сходно одлуци ваших органа. Тако ћете постићи боље ефекте, а препоручујемо Вам да о вашим акцијама обавезно обавестите и локалне медије, како би их пропратили.

Шаљемо Вам флајер за борбу против грипа, и флајер поводом верских празника, као и одговарајуће плакате. Флајер против грипа и мотив који је изабран, има за циљ да привуче пажњу потрошача на пчеларе, након дужег времена скоро тоталне изолованости пчелара од медијске промоције. Без обзира какве ће конотације донети са собом, он ће постићи циљ – привлачење пажње јавности, а то нам је у овом тренутку најпотребније. Свака наредна наша појава у медијском простору Србије носиће са собом одговарајуће асоцијације, које ће нас чинити препознатљивима. У даљем периоду, маркетинг ће бити учесталији, за наредну годину планирамо најмање 6 флајера, прилично равномерно распоређених током целе године.

Шаљемо Вам и флајер поводом верских празника, у који смо инкорпорирали рецепте за јела у којима се користе значајније количине меда.

Према циљним групама којима ће ови плакати привући највећу пажњу, направићете одговарајућу поделу ових флајера, и постићи ефекте које је наш маркетинг и планирао. Штета је што се мали број друштава и пчелара појединаца одазвао позиву у септембарском Пчелару да наруче додатне количине ових флајера, али и ове количине, пласиране кроз медијски пропраћене акције биће довољне за почетак.

Шаљемо Вам и флајер са погодностима које СПОС нуди приликом учлањивања за  наредну годину, у дупло већем броју него што је Ваше друштво у овој години имало чланова. Међутим, овај флајер не треба делити досадашњим члановима, јер су они о свему томе МНОГО детаљније већ обавештени кроз децембарски Пчелар. Циљ је овим флајером покрити што већи број пчелара који нису чланови СПОС-а и Вашег друштва, како би се учланили и добили оно што припремамо за наредну годину.

Са надом да ћете успешно спровести предложене акције, поздравља вас СПОС.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien