SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SAJT PČELARSKE PORODICE ČOLAKDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.336

Hodajući kroz avanturu zvanu život, srećemo mnogo ljudi. Neki su poput senke, neki nas samo okrznu, a neki ostave dubok trag. Svojom ličnoscu, utiskom, energijom kojom zrače. Saša Čolak iz Banatskog Velikog Sela je takav čovek, neiscrpne želje za znanjem, napretkom, pozitivnim stavom prema ljudima.

Tim entuzijazmom pokrenuo je ponovne susrete akcijaša iz cele bivse SFRJ, okupivši ih oko ideje jedne mladosti ali bez i najmanje politizacije vezane za priču. Istom energijom, ljubavlju, velikom voljom i radom, kada je još pre 30-tak godina iz jednog debla izvukao svoj prvi roj pčela, od pocetnog hobija, pregalastvom koje se sad vec meri decenijama, stvorio je divno imanje, posao. Njegovo ime u svetu pcelarstva prevazilazi grad Kikindu, gde ga svakako prepoznaju kao prvog. Predavanja o svojim iskustvima održava na poziv pčelarskih udruženja, zbog istinske potrebe da pomogne početnicima. Tako radi i na sajtovima na društvenim mrežama. Kako da se ne spomene i njegova ljubav prema tehnologijama novog doba. Pčelarska Srbija ga poznaje kao idejnog tvorca i osnivača internet foruma SPOS-a.  
Izrade spotića na muziku svoje mladosti, od kojih je svaki sledeći sve bolji, bio je početak njegove zelje da sve te ljubavi objedini u nešto zaista prelepo. Sajt u kojem predstavlja svoju porodicu, pčelarstvo i sva iskustva stečena u ovoj oblasti za mene je bio prelep doživljaj pri gledanju. Nadam se da ćete i vi uzivati bar delimicno kao sto sam ja:
http://pcelinjakcolak.webege.com/
 

Slavica Dangubić Kikinda

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien