SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

NARUČITE DVD O APITERAPIJIDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.786

Kao što je i obećao, SPOS je u završnoj fazi izrade DVD-a o apiterapiji, koji će sadržati veoma konkretne preporuke za naše potrošače kako pčelinje proizvode koristiti u svakodnevnoj ishrani, u sprečavanju oboljevanja od mnogih bolesti, a dosta prostora je posvećeno najnovijim naučnim saznanjima iz sveta kako se mnoge bolesti uspešno leče pčelinjim proizvodima, često čak i uspešnije nego standardnim medicinskim procedurama.

Obećali smo vam da će te moći da naručite ovaj DVD za svoje potrebe, da ga besplatno delite svojim potrošačima, jer će njegov sadržaj svakoga animirati da počne sa redovnijom upotrebom pčelinjih proizvoda, što definitivno predstavlja najjeftiniji, a veoma kvalitetan marketing.

Na žalost, zbog variranja kursa evra, nismo u mogućnosti da damo duži rok za naručivanje ovog DVD-a, baš kao što nismo u mogućnosti da vam ponudimo DVD po njegovoj realnoj ceni, već ona mora biti malo uvećana, za slučaj da evro podigne svoju vrednost, pošto firmi koja umnožava DVD on mora da se plati po kursu evra na dan uplate, a niko u državi ne može sa pouzdanošću da tvrdi kako će se kretati njegova vrednost. Zato vas pozivamo da uplatite potrebnu količinu DVD-a najkasnije do 10. decembra 2008. po ceni od 45 dinara po komadu, na račun SPOS-a u banci Intesa: 160-17806-08. Za sve koji naruče najmanje 100 DVD diska, poštarinu će platiti SPOS. Ovu cifru smatramo minimalnom, kako bi svaki pčelar DVD poklonio svim svojim kupcima, poznanicima, prijateljima, susedima. Jer, cilj je preplaviti Srbiju ovim DVD-om, jer samo tako će se postići pun efekat. Preporučujemo pčelarima da ujedine svoje uplate, kako bi SPOS uštedeo na poštarini. Nakon uplate, uplatnicu sa adresom naručioca pošaljite poštom na adresu SPOS-a sa naznakom „Za DVD“. Isporuka je oko 1. februara. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien