SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PREDLOŽITE SLOGAN PRVOG DRŽAVNOG PČELARSKOG SAJMADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.910

IO SPOS-a će 11. januara doneti konačnu odluku o sloganu Prvog državnog pčelarskog sajma. Najozbiljniji kandidat za sada je MED SRPSKI BRE(ND). Predložite i vi slogan.

Predlog slogana možete dati u komentarima ispod ove vesti. 

Interesantno je da će se prvi dan sajma poklopiti sa poslednjim danom petog sajma brendova u hali 2, te će posetioci našeg sajma moći da se detaljnije upoznaju sa pravim značenjem reči brend. 

Izuzetni brendovi na 5. Brand Fair manifestaciji


Na Beogradskom sajmu od 12. do 14. februara 2009. godine održaće se 5. Brand Fair, jedinstvena manifestacija na teriotoriji Jugoistočne Evrope posvećen brendovima – Ekskluzivni gost Brend konferencije Skot Bedberi, stručnjak koji je ušao u legendu svetskog marketinga zahvaljujući kampanji „Just do it” koju je osmislio i realizovao za kompaniju „Najki”.

Cilj je prezentovanje najvećih dostignuća u oblasti brendinga, upoznavanja trendova, povezivanja, uspostavljanja kontakata i pronalaženja najboljih i najefektnijih načina za optimalnu promociju i komunikaciju brendova prema javnosti. U skladu s ovogodišnjim sloganom manifestacije „Izuzetnost počinje ovde”, Brand Fair će posetiocima predstaviti izuzetne brendove iz Srbije i zemalja regiona, kao i izuzetne globalne brendove.

Zbog velikog interesovanja 5. Brand Fair će biti organizovan u Hali 2 Beogradskog sajma. Na 6.000 metara kvadratnih biće izgrađen „grad brendova” s ulicama i trgovima, galerijom za izložbu novih ideja, proizvoda i usluga, najsavremenijim press centrom, VIP salonom, prostorom za koktele, salom za sastanke… Na glavnoj sceni, tokom sva tri dana trajanja Brand Fair-a odvijaće se program uživo, smenjivaće se performansi učesnika i tok šou program s poznatim ličnostima na temu brendova. Takođe, posetioci će imati priliku da glasanjem izaberu najomiljeniji brend i najbolju novu ideju, da učestvuju u nagradnim igrama, degustacijama i mnoštvu drugih zanimljivih dešavanja.

Sastavni deo Brand Fair-a, jeste i Brend konferencija koja će se ovoga puta održavati pod sloganom „Sve(t) u vezi s brendom”. Prvog dana Brend konferencije, 11. februara, Centru „Sava”, ekskluzivno celodnevno predavanje na temu „Izgradnja snažnog brenda” održaće Skot Bedberi, velikan svetskog marketinga i brendinga. Skot Bedberi je radio za mnoštvo najvećih svetskih brendova. Za samo tri godine, čak deset puta je povećao vrednost brenda Starbaks (Starbucks), a u Hol slavnih Američke federacije za advertajzing ušao je zahvaljujući tome što je kreirao i realizovao kampanju „JUST DO IT” za kompaniju Najk.

Drugi dan Brend konferencije rezrevisan je za predavanje dr Dana Hermana na temu „Najnovije tehnologije u brendiranju finansijskih proizvoda i usluga”. Dr Herman je svetski priznat stručnjak u datoj oblasti, koji će ovom prilikom promovisati i svoj novi koncept „Think short”. Poslednjeg dana Brend konferencije tema predavanja će biti „Strategija pozicioniranja brendova na lokalnom i regionalnom tržištu”, a predavači će biti menadžeri uspešnih domaćih i regionalnih kompanija, predstavnici marketinških, PR i advertajzing agencija i predstavnici medija.

Brend konferencija će se završiti okruglim stolom na temu: „Uloga državnih institucija u stvaranju snažnog brend identiteta”, na kome će učestvovati predstavnici nadležnih ministarstava, državnih institucija, uspešnih kompanija i medija.

Povodom 5. Brand Fair-a pušten je u rad i potpuno novi internet sajt na adresi: www.brandfair.org. Između ostalog, učesnici manifestacije imaće mogućnost da preko ovog interaktivnog, multimedijalnog sajta samostalno kreiraju i opreme svoje virtuelne štandove. Osim svih informacija o samoj manifestaciji koje će biti dostupne preko sajta, posetioci će moći glasanjem da biraju najomiljeniji brend i najbolju novu ideju, proizvod ili uslugu, vide film o Brand Fair-u ili posete galeriju fotografija. Za predstavnike medija predviđen je poseban odeljak u kome će se naći sve za njih relevantne informacije.

Brand Fair 1 je imao preko 10.000 posetilaca
Brand Fair 2 je imao preko 15.000 posetilaca
Brand Fair 3 je imao preko 20.000 posetilaca
Brand Fair 4 je imao preko 30.000 posetilaca

Prvi državni pčelarski sajam će samim tim dobiti novu vrednost i pokušaćemo da sve naše aktivnosti na marketingu uklopimo u priču o brendu našeg meda, što je sledeći veliki zadatak SPOS-a. 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien