SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

NOVO RUKOVODSTVO DRUŠTVA U ŠIDUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.838

Danas je u Šidu održana izborna Skupština Društva pčelara Šid, na kojoj je podnet izveštaj o radu u proteklom periodu i izabrano novo rukovodstvo.

Aktivnosti društva imale su širi značaj i odredile smer za dalji rad. Uspostavljena je odlična saradnja sa lokalnom samoupravom, čija podrška aktivnostima društva traje već neko vreme. 

Izabrano je novo rukovodstvo društva, a dosadašnji predsednik Milenko Gićanov ponovo je izabran za predsednika, jednoglasnom podrškom prisutnih članova društva. Čestitamo! 

Inače, Milenko Gićanov je predsednik Komisije SPOS-a za lokalnu problematiku pčelarskih organizacija. U proteklom periodu dao je vidan doprinos aktivnostima SPOS-a (čak i u ostvarenju važnih kontakata za izvoz meda), a trenutno je, zajedno sa ostalim učesnicima u projektu, maksimalno angažovan na prikupljanju svih potrebnih podataka i njihovom uobličavanju za izradu Priručnika "Propisi u pčelarstvu i uputstva za njihovu primenu u praksi", koju će SPOS izdati tokom naredne godine, koju će dobiti svaki član SPOS-a, a koja će biti smernica pčelarima za uspešno savladavanje zakonskih propisa vezanih za pčelarstvo i njihovu primenu u praksi. 

Skupštini su prisustvovali i predstavnici SPOS-a, član IO SPOS-a iz Sremske Mitrovice Živan Radaković, član IO SPOS-a iz Novog Sada Đorđe Sovilj i urednik časopisa Pčelar, Rajko Pejanović, koji je prisutnima održao besplatno predavanje. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien