SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

VEŠTINA KOMUNIKACIJE SA MEDIJIMA I LOKALNOM SAMOUPRAVOMDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.787

Savez pčelarskih organizacija Srbije i Međunarodni republikanski institut (IRI) organizuju seminar za predsednike društava i udruženja članova SPOS-a.

 

VEŠTINA KOMUNIKACIJE SA MEDIJIMA I LOKALNOM SAMOUPRAVOM

 

Predavač: Ilija Vojnović, diplomirani komunikolog, zamenik izvršnog direktora Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) u Srbiji

Seminar će se održati u četiri grada Srbije, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku, u terminima koje ćemo sukcesivno objavljivati u narednim brojevima časopisa.

Seminar je BESPLATAN za učesnike, namenjen svim predsednicima društava i udruženja pčelara koja su članovi SPOS-a. Predsednici društava sa sobom treba da povedu najbližeg saradnika zaduženog za komunikaciju sa medijima i lokalnom samoupravom, ili nekoga koga nameravaju da zaduže za te poslove. Ta osoba treba da poznaje osnove računarske tehnologije (pre svega da koristi WORD i da ume da komunicira mejlovima, kako bi sutra mogla da uspešno obavlja poverene zadatke). Ovo je način da se podigne nivo komunikacije u SPOS-u i da povećamo kapacitet SPOS-a za brzu reakciju i širenje informacija na svim nivoima, kao i da unapređenjem komunikacije sa lokalnom samoupravom, dođemo do veće podrške lokalne samouprave pčelarstvu, jer je vreme amaterizma prošlo, i ozbiljnim poslovima se mora pristupiti na ozbiljan način. Za te poslove moramo imati obučene predsednike društava ili njihove saradnike.

SPOS se zahvaljuje Međunarodnom republikanskom institutu (IRI) koji će ovu obuku obaviti besplatno za sve naše predsednike lokalnih pčelarskih organizacija.

SPOS

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien