SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

NOVA KUĆA SOMBORSKIH PČELARADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.712

Predsednikov program na reči i delu: Za samo šest meseci Dragan Mladenović ostvario obećanja dvogodišnjeg predsedničkog mandata prostorije Udruženja preuređene su od poda do krova.

Udruženje pčelara “Avram Maksimović” u Somboru, 48. rođendan dočekalo je u ruiniranoj zgradi. Fasada je bila ruglo u centru grada, prozor i roletna odavno truli, a krov srušen. Za predsednika Udruženja , Dragan Mladenović je izabran početkom marta 2011.

Obećao je da će u toku predsedničkog mandata od dve godine, preurediti prostorije Udruženja. Obećanje je ispunio godinu i po pre roka. Podignut je potpuno nov krov, zamenjeno 600 crepova, više od 400 metara letava i dva kubika jelove građe za konstrukciju krova, postavljeni novi oluci, zamenjeni prozor i roletna. Sve je to u celosti promenilo izgled zgrade.

Ja sam jedan od osnivača Udruženja pčelara Bačka 1971. godine. Niko nije ni blizu učinio za udruženje, koje je promenilo ime u “Avram Maksimović”, kao Dragan Mladenović. Tačnije, uradio je više za šest meseci nego svi njegovi prethodnici za 41 godinu – ističe počasni predsednik Udruženja Đura Janjatović i dodaje da su ovih dana prvi put na ekskurziju išle i supruge naših pčelara.

– Troškove obe ekskurzije u celosti je snosilo Udruženje, što je još jedna novina u rukovođenju Udruženjem pčelara “Avram Maksimović”, a voleo bih da ovim putem krenu i sva pčelarska udruženja u Srbiji – završio je Janjatović.

Sekretar Udruženja
Josip Jurić, profesor

 

Preuređena zgrada Udruženja pčelara “Avram Maksimović” u Somboru.

 

 

Preuređenunutrašnjost zgrade prvi su ocenili počasni predsednik Udruženja Đura Janjatović i počasni član somborski književnik Miodrag Milenović

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien