SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SKUPŠTINA UDRUŽENJA PČELARA „VLADIMIRCI“Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.608

1. marta 2009 godine Udruženje  pčelara „Vladimirci“ iz Vladimiraca održalo je redovnu godišnju Skupštinu.

Skupštini  je prisustvovalo više od 30 članova Udruženja. Uzimajući u obzir da do pre samo 3 godine Udruženje skoro da i nije postojalo i da je brojalo jedva desetak članova ovo je nesumnjivo veliki uspeh. Razloge za ponovno oživljavanje rada Udruženja treba tražiti u aktivnostima koje preduzima sadašnje rukovodstvo koje predvodi predsednik Stekić Dragan  i više nego vidljivim aktivnostima koje sprovodi SPOS i aktuelno rukovodstvo na čijem čelu se nalazi dr med. Rodoljub Živadinović.

Pored članova Udruženja, Skupštini su prisustvovali i Petronić Nebojša, Načelnik Opštinske Uprave Opštine Vladimirci, Evtić Milorad, pred. P.U. “Nukleus“ iz Valjeva i član IO SPOS-a izabran ispred Mačvanskog i Kolubarskog okruga, predstavnici Društva pčelara Šabac, predsednik U.P. Mionica Milan Milivojević.

Razgovaralo se o svemu urađenom tokom 2008 godine, usvojeni su planovi za 2009. godinu. Načelnik Opštinske uprave Petronić Nebojša je pohvalio rad Udruženja i istakao da će Opština Vladimirci i ubuduće pomagati rad Udruženja kako materijalno tako i u svakom drugom pogledu najavljujući tako ispunjenje datog obećanja o dodeli prostorija za potrebe udruženja.

Evtić Milorad, član IO SPOS-a informisao je članove udruženja o aktivnostima i dešavanjima u SPOS-u. Na kraju svog izlaganja dobio je gromoglasan aplauz koji je ujedno upućen celom rukovodstvu SPOS-a za sveukupnu aktivnost u dosadašnjem periodu.

Valjalo bi još istaći da je U.P. Vladimirci“ jedan od pokretača inicijative za osnivanje Asocijacije Udruženja Mačvanskog i Kolubarskog Okruga koja je osnovana takođe 1. marta 2009. godine u Šapcu, gde je naš delegat aktivno učestvovao.

U svečanom delu Skupštine uručena su priznanja najzaslužnijim članovima kao i POVELJA SPOS-a Opštini Vladimirci u znak zahvalnosti za dosadašnju odličnu saradnju.

Po završetku radnog dela Skupštine, članovi udruženja i gosti su nastavili uz večeru druženje i pčelarske razgovore. 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien