SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POZIV MINISTARSTVA POLJOPRIVREDEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.632

Ministarstvo poljoprivrede, u dogovoru sa SPOS-om, a radi razjašnjenja eventualnih nejasnoća, moli pčelare koji žele da dobiju subvencionisani kredit, da se HITNO jave, najkasnije do 22. juna, i posalju svoje podatke i orijentacionu sumu koju bi uzeli putem kredita, kako bi se napravio monitoring zainteresovanosti i organizovala tehnička pomoć pčelarima, da lakše prođu kroz neophodne procedure, ali i da im se pojasni svaka moguća nedoumica i nepoznanica po bilo kom nejasnom delu sistema kreditiranja.

Molimo vas da o ovom pozivu obavestite sve pčelare iz svoje okoline. Prijave šaljite na mail [email protected], sa navedenim podacima, a subject mejla neka bude KREDIT.

Pored ove veoma važne prijave, koja će vam pomoći da lakše dobijete kredit, uz manje tehničkih problema, oko svih nedoumica se možete konsultovati direktno sa šefom Odseka za stočarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, gospodinom Nenadom Terzićem, na telefon 011/36-16-367 ili mu se možete obratiti putem njegovog mejla [email protected]

Zahvaljujemo se ministru gospodinu Dušanu Petroviću, njegovom savetniku Zoranu Nenadoviću, kao i celom Ministarstvu poljoprivrede na želji da pomogne, i još jednom naglašavamo važnost prijavljivanja do srede. Odmah nakon toga, biće zakazan državni seminar u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i SPOS-a, na kome će se u direktnim razgovorima između ministra poljoprivrede lično i pčelara razjasniti i poslednje nedoumice.

SVE uredbe vezane za kredite možete preuzeti ovde, sa sajta SPOS-a (morate biti online, kada kliknete na navedene linkove):

UREDBA o kreditima 2011

UREDBA o izmeni Uredbe o kreditima 2011

UREDBA – Program stočarstvo

UREDBA – Program mehanizacija i oprema

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien