SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

MINISTAR POLJOPRIVREDE GOSPODIN SAŠA DRAGIN POTPISAO PETICIJU SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.865

U organizaciji Pokrajinskog sekretarijata Vojvodine za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, u toku je na Novosadskom sajmu, u Master centru, manifestacija pod nazivom "Izložba stvaralaštva seoskih žena u Vojvodini", gde SPOS predstavlja gospodin Milenko Gićanov, koordinator Komisije SPOS-a za lokalnu problematiku pčelarskih organizacija. Pored podele marketinškog materijala SPOS-a, on prikuplja potpise na Peticiju SPOS-a, koju je danas potpisao i ministar poljoprivrede gospodin Saša Dragin.

Gospodin Dragin je pažljivo pročitao Peticiju i potpisao je. Rekao je da Ministarstvo već radi na rešavanju nekih od naših akutnih problema, a da je po pitanju subvencija već dosta urađeno da se sa njima krene. Gospodin Gićanov mu je odgovorio da mi očekujemo i što skoriju realizaciju zacrtanih planova po tom pitanju. Takođe je ministar naglasio da će ubrzo naći vremena i sastati se sa predstavnicima SPOS-a kako bi se detaljno porazgovaralo o mogućim rešenjima problema koji stoje pred srpskim pčelarima. SPOS će mu po tom pitanju ovih dana uputiti i zvaničnu molbu za sastanak. 

Inače, Peticiju su potpisale mnoge javne ličnosti i funkcioneri. Izdvajamo gospodina Miroslava Vasina, Sekretara Pokrajinskog sekretarijata Vojvodine za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, organizatora ovoga skupa, gospodina Gorana Miloševa iz Ministarstva poljoprivrede, kao i predsednika Privredne komore Srema sa saradnicima. Štand je posetila i gospođa Radmila Hrustanović, pomoćnica gradonačelnika Beograda, koja je Peticiju SPOS-a već potpisala prilikom otvaranja Tašmajdanske izložbe u Beogradu 1. oktobra ove godine. Svima se zahvaljujemo!

Inače, na ovoj prelepoj manifestaciji učestvuje oko 150 seoskih organizacija žena, a svoje aktivnosti SPOS je ostvario preko štanda Aktiva žena iz Šida i gospodina Milenka Gićanova, kojima se zahvaljujemo na volonterskom angažovanju. 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien