SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SARADNJA SPOS-a SA INTERNATIONAL NURSERY SCHOOL BELGRADEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.979

SPOS je za decu engleskog vrtića u Beogradu priredio predavanje iz osnova pčelarstva.

Predavanje na engleskom jeziku juče je deci održao sekretar SPOS-a Predrag Martinović. Ovo je doprinos SPOS-a obrazovanju dece u stvaranju pozitivnih navika u konzumiranju meda. Vrtić "International Nursery School Belgrade" je poslao pismo zahvalnosti koje vam ovde prenosimo u celosti, i iz kojeg ćete saznati detalje o predavanju: 

 

 

Postovani,

ovim putem bih htela da se zahvalim na dobro organizovanoj i uspesno izvedenoj poseti gospodina Predraga Martinovica nasem vrticu.
Nas vrtic, INSB, redovno posecuje oktobarski sajam meda na Tasu. Ove godine smo hteli da decu pripremimo za ovaj izlet na malo drugaciji nacin.
Gospodin Predrag Martinovic je pristao da nas poseti i odrzi prezentaciju o medu i pcelama svoj deci vrtica.
 Aktivnost je trajala priblizno sat vremena i deca su imala priliku da pogledaju slajdove, fotografije, vase flajere i probaju med.Imali smo priliku i da vidimo zastitno pcelarsko odelo.  40-oro dece je prisustvovalo, zajedno sa osam vaspitaca. Svako dete je dobilo poklon.
Aktivnosti u nasem vrticu se odvijaju samo na engleskom jeziku i nas gost je prikazao zavidno znanje jezika.
Jos jednom bih htela da iskazem zahvalnost za visoki profesionalizam, brzinu u organizaciji i odlicnu saradnju koju smo imali.
Nadam se da cemo i u buducnosti imati ovako dobru saradnju.

Dusica Ristic, vaspitac,
INSB
02.10.2009.

 

 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien