SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SARADNJA SPOS-a SA MEĐUNARODNIM REPUBLIKANSKIM INSTITUTOMDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.518

SPOS je u saradnji sa Međunarodnim republikanskim institutom (IRI) iz Vašingtona, delegirao svog predstavnika da učestvuje u novom programu za mlade ove organizacije, koji će u narednih godinu dana kroz niz treninga i predavanja, koji započinju predstojećeg vikenda, obaviti edukaciju polaznika u kreiranju modernih javnih platformi i politika razvoja. Planirani kursevi će pokriti problematiku javnog mnjenja, budžeta, plana komunikacije, koalicije za razvoj, analiza uloženog i dobijenog u projektima, planova implementacije i ostalog vezanog za osmišljavanje kvalitetnih razvojnih projekata.

Ovakav kurs, koji će u ime SPOS-a pohađati Igor Radunović iz Kuršumlije, kao mlad i perspektivan član SPOS-a, dobar poznavalac engleskog jezika i računara, čija je aplikacija prošla trijažu, mnogo će pomoći SPOS-u u narednom periodu prilikom pisanja projekata i apliciranja ka fondovima, pre svega EU i USAID-a, ali i drugih organizacija.

Zahvaljujemo se Međunarodnom republikanskom institutu na uvažavanju potreba pčelara Srbije da se profesionalnije uklljuče u kreiranje javnih platformi i politika razvoja. Posebnu zahvalnost izražavamo gospodinu Miodragu Živkoviću na punom razumevanju i želji za saradnjom!

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien