SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SAVETOVANJE U SMEDEREVSKOJ PALANCIDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.024

Društvo pčelara “Jasenica“ iz Smederevske Palanke organizuje  tradicionalno XIV savetovanje pčelara. Savetovanje se održava 20. februara 2010. godine, u sali Skupštine opštine Smederevska Palanka sa početkom u 8,30.

Izvršni odbor ove, kao i prethodnih godina, odabrao je najbolje predavače iz oblasti pčelarenja kako bi svoja znanja i umeća preneli našim pčelarima.

Predavači i teme predavanja su sledeći:

Dragorad Kovačević – Šta treba znati i raditi da bi imali maksimalno produktivne pčele

Mileta Marković – Put do dobre matice

Slobodan Cvitkovac – Dvomatični način pčelarenja

Dragorad Kovačević – Stacionirano pčelarenje

Pored ovih predavanja Društvo pčelara Jasenica tradicionalno organizuje i prodajnu izložbu koja je uvek lepo posećena.

Kotizacija za savetovanje iznosi 100 din, a svaki učesnik dobija i zbornik predavanja u kome su autori dali  rukopise svojih predavanja i na taj način omogućili pčelarima da u momentu kada primenjuju određene metode, mogu da se podsete, i radove završe na najbolji način.

Kotizacija za ručak iznosi 400 din, a pozvani gosti ne plaćaju.

Koristim ovu priliku da se zahvalim SPOS-u, koji nam je omogućio besplatno predavanje, a mi smo se potrudili, da uz pomoć naših sponzora organizujemo ovu manifestaciju.

Sponzori: Medino, Krnjevo; Cmana promet, Krnjevo; Zlatna pčela, Rača; Evrotom, Ruma; Apivet, Novi Sad; Tehnoplast, Batočina; Navip, Krnjevo; Nik, Smed.Palanka; Optimum, Smed.Palanka; AMK Jasenica, Smed Palanka; Lasta, Smed.Palanka; Karadjordje, Smed.Palanka; Pekara Neca, Smed.Palanka; STR Izvor, Smed.Palanka; Zora, Kragujevac; Uzor, Kragujevac; Jasminko, Smed.Palanka.

Medijski sponzor je RTV Jasenica. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien