SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

RASPORED ŠTANDOVA NA DRUGOM DRŽAVNOM PČELARSKOM SAJMUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.926

Juče, 1. februara, sačinjen je raspored štandova izlagača na Drugom državnom pčelarskom sajmu, koji ovde možete pogledati.

Nakon prošlogodišnjeg sajma prevladalo je mišljenje da štandove i tezge izlagača koji prodaju opremu i repromaterijal treba izdvojiti od štandova i tezgi pčelara koji prodaju pčelinje proizvode. 

Tako je i učinjeno, te je napravljen redosled koji je maksimalno ispoštovao sve izlagače i po lokaciji štanda ih učinio maksimalno ravnopravnim. Jer, svi izlagači smešteni su u samo tri reda, tako postavljenih da će ih svaki posetilac obići. Pored najudaljenijih štandova od ulaza u Halu 3, postavljena je prezentacija inovacija koja će privući veliki broj pčelara, pa očekujemo ravnomernu posećenost svih delova sajamskog prostora, što će biti snimano sa galerije radi sticanja iskustava da naredne godine raspored štandova bude još bolji. Između izlagača opreme i pčelinjih proizvoda napravljena je i poprečna šetna staza koja omogućuje još bolju komunikaciju između delova Hale. 

Uspeli smo da sve inovacije, ali i druge izlagače koji ne plaćaju kotizaciju za izlaganje SPOS-u (isključivo pčelarska literatura i drugi mediji koji nose informacije iz pčelarstva, prezentacija društava pčelara bez prodaje, inovacije bez prodaje, istorijski eksponati), ipak ne stavimo na galeriju, kako je planirano, već da ih uvrstimo u osnovni nivo Hale 3 i tako ih učinimo pristupačnijim pčelarima. Nadamo se da će i oni i pčelari biti zadovoljni takvom odlukom. U svakom slučaju, učinili smo sve da u Hali 3 ne bude lošeg mesta za bilo kog izlagača. Svaki deo Hale 3 je sada dovoljno atraktivan. A svi znamo da nema tehničkih mogućnosti da se svi štandovi stave na sam ulaz u Halu 3, već smo maksimalno radili na podizanju atraktivnosti svakog dela Hale za posetioce. 

Smatramo da je svaki deo Hale 3 sada dovoljno interesantan za sve posetioce, i pčelare i potrošače pčelinjih proizvoda. 

Takođe, akcijom pčelara sa foruma sa sajta SPOS-a, organizovana je izložba pčelarskih fotografija, koja će biti postavljena na panou prema sali za predavanja i koja će dodatno animirati potrošače da obilaze ceo prodajni prostor, jer se proteže celom njegovom dužinom. 

Salu za predavanja smo ostavili na istom mestu. Broj sedišta nije ni smanjen ni povećan, ali je prostor sale neznatno smanjen, što je omogućeno drugačijom orijentacijom bine i stolica, pošto smo prošle godine imali veliki prostor u sali za predavanja bez ikakvog sadržaja. Sajam nam je izašao u susret i opet nam dao vrhunsku binu za otvaranje i predavanja, na čemu se posebno zahvaljujemo. 

U gornjem desnom uglu Hale 3 takođe možete da vidite novi sadržaj, bife Arenu za osveženje posetilaca (pića i sendviči). 

"Tezge" označene rečju INO predstavljaju prostor za prezentaciju inovacija. 

Raspored štandova možete pogledati OVDE

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien