SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

HUMANITARNA AKCIJA PČELARSKOG DRUŠTVA IZ ODŽAKADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.724

Pčelarsko društvo "Suncokret" iz Odžaka i ove godine nastavilo sa tradicijom humanitarnih akcija.

 

 

Слатки дарови дечијем вртићу!

Пчеларско друштво Сунцокрет је 17. октобра ове године, под покровитељством Општине Оџаци, а у склопу Дана ослобођења  и колонизације, испред платоа Спортско пословног центра Оџаци, организовало четврту по реду међународну манифестацију  Фестивал меда Оџаци 2009”, уз учешће око 30ак произвођача меда и осталих пчелињих производа из целе Србије и Хрватске. Уз присуство бројних гостију и посетилаца пчелари овог друштва су још једном на најбољи могући начин промовисали пчеларство и све његове вредности. Манифестацију су поред осталих својим пригодним програмом увеличали малишани Дечијег вртића Полетарац. Пчелари су им и ове године узвратили лепом количином меда са којом ће се успешније бранити од прехладе у предстојећим јесењим и зимским данима.

Имамо заиста лепу дугогодишњу сарадњу са пчеларима Сунцокрета, а они својим даровима нашим малишанима на овај начин проширују хуманост свога посла, чија се корисност практично и не може израчунати, али је свима јасно да од пчеларства имају корист баш сва жива бића на овој планети. Зато се нашим дивним пчеларима увек одазивамо пригодном маскембалом и програмом”, рекла је директорица Зора Гилањи приликом посете и поклона пчелара дечијем вртићу Полетарац.

                                                                                                                  З.Л.              

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien