SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PODRŠKA IZ SOMBORADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.625

Na sednici Izvršnog odbora PU „Bačka“ u Somboru, povodom pretnji predsednik SPOS-a upućene su reči podrške.

PODRŠKA

Vest o policijskom obezbeđenju predsednika SPOS-a dr med. Rodoljuba Živadinovića više je ozlojedila, nego iznenadila pčelare somborske opštine.
Nije nepoznanica da su  i ranije dr Živadinoviću upućivane pretnje iz krugova koji potrošačima umesto meda, nude alhemijske proizvode opasne po zdravlje ljudi.
Odluka MUP-a Srbije da prvom čoveku SPOS-a obezbedi policijsku zaštitu  očigledan je dokaz da je ugrožen život čoveku čiji je jedini greh što je obznanio  marifetluke moćnika, koji ne biraju alhemijske formule u proizvodnji surogata meda i na zdravlju nedužnih potrošača, ostvaruju ogromne zarade.
Zahtevamo od nadležnih državnih organa energični istragu protiv onih koji pretnjom prebijanja žele da ućutkaju dr Rodoljuba Živadinovića, koji svakodnevnoneumorno radi za dobro pčelara Srbije – ističe se u saopštenju koje je Izvršni odbor PU „Bačka“ u Somboru jednoglasno usvojio na poslednjoj sednici.

                                                                                       D. Mladenović

                                                                        

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien