SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

JAVNI TENDER ZA IZRADU ALUMINIJUMSKE STOLARIJE ZA NOVI POSLOVNI PROSTOR SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.422

Danas smo dobili i jednu neprijatnu vest, obavešteni smo od izabrane firme na prvom tenderu za adaptaciju i rekonstrukciju poslovnog prostora SPOS-a, koja je izabrana da uradi aluminijumsku stolariju, da je načinila tehničku grešku prilikom obračuna cene, te da ne može da uradi stolariju po ponuđenoj ceni. Zato je Izvršni odbor bio prinuđen da, po hitnom postupku, a zbog nesmetanog obavljanja ostatka adaptacije i rekonstrukcije, poništi taj tender silom prilika, i da raspiše novi tender za izradu aluminijumske stolarije.

Pozivamo sve pčelare koji u svom okruženju imaju firme koje rade ovu stolariju, da im dostave podatke o ovom tenderu i pozovu ih da daju ponude.

 

JAVNI TENDER ZA IZRADU ALUMINIJUMSKE STOLARIJE ZA NOVI POSLOVNI PROSTOR SPOS-a

 

Poštovani, ovim dopisom Vas pozivamo da učestvujete u dostavljanju svojih ponuda za izradu aluminijumske stolarije za poslovni prostor Saveza pčelarskih organizacija Srbije, površine 67 m2 (sve detalje možete da vidite u projektu koji se nalazi u prilogu ovog poziva na ponudu – tendera) koji se nalazi u Novom Beogradu, ul. Agostina Neta br. 30, a ovim tekstom želimo da damo neke smernice i instrukcije u vezi sa projektom. Projekat koji se nalazi u prilogu predstavlja kompletnu rekonstrukciju i adaptaciju, dok mi tražimo samostalnu ponudu samo za aluminijumsku stolariju prozora i ulaznih vrata, kao i vrata na kupatilu, koja neće biti drvena kao što je prvobitno predviđeno projektom, već aluminijumska najjednostavnija, bez izolacije.

Ulazna vrata u poslovni prostor, svi prozori, kao i vrata kupatila moraju biti postavljena najkasnije do 25. decembra.

Dobijanje dozvole za rekonstrukciju i adaptaciju od grada Beograda očekujemo za najviše par dana, jer je procedura pri kraju, a izabrani idejni projekat ozvaničio je licencirani arhitekta iz Beograda Predrag Stojićević, odgovorni projektant arhitektonskih projekata, uređenja slobodnih prostora i unutrašnjih instalacija vodovoda i kanalizacije.

U tenderu se mora navesti tražena dinamika isplate za obavljeni posao u ratama (sa navođenjem datuma plaćanja rata), kao i iznos po ratama u procentima od ukupne vrednosti posla.

Ponude svih firmi treba da se nađu u Savezu pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) do 20. decembra 2010. godine, do 14 sati, kada će se pristupiti javnom otvaranju ponuda u prostorijama Saveza pčelarskih organizacija Srbije, Molerova 13, 11000 Beograd. Savez radi svakog radnog dana od 7 do 15 sati. Slanje poštom je moguće, ali ne prihvatamo ponude koje stignu sa zakašnjenjem iz bilo kog, čak i opravdanog, razloga, jer se ponude jednostavno moraju naći u SPOS-u do naznačenog vremena. Zato preporučujemo onima koji ponude šalju na neki nedovoljno pouzdani način, da jedan primerak obavezno ponesu sa sobom na javno otvaranje ponuda. Komunikaciju sa SPOS-om, radi eventualnog razjašnjavanja nejasnoća, možete obavljati putem mejla [email protected] ili još bolje putem telefona 060/444-01-21. SPOS zadržava pravo da promeni vreme otvaranja ponuda, o čemu će obavestiti sve ponuđače pravovremeno.

Naglašavamo da je tokom javnog otvaranja ponuda obavezno prisustvo predstavnika svih firmi koje su dostavile svoje ponude, jer ponuda firme koja ne bude imala svog predstavnika na otvaranju ponuda, biće odbačena, bez otvaranja, zato što će se nakon otvaranja ponuda, pregovarati direktno sa svakim ponuđačem i kroz te direktne pregovore sa ponuđačima doći će se do najpovoljnije ponude, što znači da nikom nije unapred garantovano dobijanje tendera, bez obzira na visinu dostavljene ponude, ako se kroz direktne pregovore sa drugim ponuđačem, a u prisustvu ostalih ponuđača, postigne povoljnija ponuda u svakom pogledu, kako u pogledu cene, tako i u pogledu uslova plaćanja (nezavisno ili zavisno jedna od druge). 

Za svaki dan kašnjenja u završetku radova u odnosu na dostavljenu ponudu, plaćaće se kaznena naknada SPOS-u (penali) koja će preciznije biti definisana ugovorom.

Ukoliko SPOS proceni da ponude nisu realne ili prevazilaze mogućnosti SPOS-a, SPOS zadržava pravo da po ovom tenderu ne izabere nijednog izvođača radova.

 

U tenderskoj dokumentaciji, svaka firma, pored specifikacije troškova za izvođenje radova, prema priloženom projektu i tenderu, treba da dostavi i sledeću dokumentaciju:

1) Kopija dokumenta o registraciji izdata od strane Agencije za privredne registre,

2) Potvrda Trgovinskog suda da nije izrečena pravosnažna ili upravna mera zabrane obavljanja delatnosti za poslednje 3 godine,

3) Potvrda poreskog organa da su izmirene poreske obaveze i doprinosi, radi uvida,

4) Kopija bilansa stanja za poslednje 3 poslovne godine, radi uvida.

Za Izvršni odbor SPOS-a,
Predsednik, Rodoljub Živadinović

 

PRILOZI TENDERA:

1) PROJEKAT

2) OSNOVA POSLOVNOG PROSTORA

3) ŠEMA OTVARANJA PROZORA I VRATA

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien