SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SRPSKA APITERAPIJA SE PROBIJA U SVETDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.836

Prezentacija srpske Apiterapije u svetu je dobila potpuno nov odjek. Rad dr med. Verice Milojković  u Sloveniji na forumu Apimedica i prateća prezentacija, postavljeni  su i na rumunskom sajtu www.apiterapie.ro koji uređuje jedan od najpoznatijih svetskih apiterapeuta dr Stefan Stangaciu.
Dostignuća dr med. Verice Milojković o primeni pčelinjih proizvoda u lečenju bolesti u dermatologiji odjeknula su čak i na prostorima  Amerike. Američki žurnal o apiterapiji je pokazao interesovanje za rad dr Verice Milojković i želi da sa njom uspostavi saradnju sa ciljem objavljivanja dobijenih rezultata u lečenju psorijaze i ulcusa crurisa.

Urednica žurnala Patsy McCook je istakla da bi želela da se rad dr med. Verice Milojković objavi u žurnalu Američkog Apiterapeutskog Društva, da bi i njihova javnost dobila informaciju o novom pristupu lečenju psorijaze.
Po završetku foruma Apimedica u Slovenjiji, gospodin dr Janko Božič, glavni stručni organizator ovog foruma, istakao je da želi i da rad dr med. Verice Milojković postavi na zvanični internet sajt u Sloveniji i sajt Apimondije.
SPOS se veoma raduje ovom uspehu, što potvrđuje ispravnost odluke IO SPOS-a da finansijski podrži nastup dr med. Verice Milojković na forumu Apimedica u Sloveniji, i tako pomogne da se i po tom pitanju u svetu o Srbiji govori pozitivno, te da se Srbija dostojno predstavi svetu.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien