SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

OTKUP MEDA SE NASTAVLJADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.241

Otkup meda u organizaciji SPOS-a uspešno se nastavlja. SPOS apeluje na pčelare da preostale količine meda koje žele da prodaju, što pre prijave Berzi meda SPOS-a, dok je još uvek aktuelno lepo vreme.

Dosadašnji otkup protekao je bez ikakvih problema, onako kako je i najavljeno. SPOS je zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa izabranom firmom za otkup i distribuciju meda, procedura otkupa i isplata pčelara išla je dogovorenim tempom. Za sve to je najzaslužniji dobro razrađen sistem otkupa i prodaje stranim kupcima, koji med plaćaju praktično odmah, što omogućuje nesmetano sprovođenje dogovorene procedure, a što je izuzetno dobro za našu buduću saradnju.

Zato apelujemo na pčelare koji žele da prodaju svoj med, da se što pre prijave Berzi meda SPOS-a, dok je vreme još uvek lepo, bez snegova, kako bi otkup tekao nesmetano.

Posebno nam je zadovoljstvo što je firma Buram iz Nemačke prihvatila da otkupi bukvalno sav med koji bude ponuđen na našem tržištu po dogovorenim cenama, na čemu se naročito zahvaljujemo. Ovo je prva godina kada sa jednim stranim kupcem imamo takav dogovor.

Prijavljivanje na Berzu meda obavlja se pismeno ili na mail SPOS-a, sa naznačivanjem vrste i količine meda koja se nudi, i sa svim ličnim podacima.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien