SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ČETIRI MESECA OD POKRETANJA MALOPRODAJNE BERZE MEDA ČLANOVA SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.830

Od početka rada Maloprodajne berze meda SPOS-a prošlo je četiri meseca. Iako učešće na berzi nije ničim uslovljeno, iako svako može da otvori svoju stranicu i predstavi se kupcima, čak iako o kompjuterskoj tehnici i kompjuterima ne zna ništa, ipak se do danas prijavio relativno mali broj pčelara, još uvek nedovoljan da bi SPOS krenuo u aktivnu promociju Maloprodajne berze meda kao jednog od najsigurnijih načina dolaska do kvalitetnog meda za naše potrošače.

Do danas je učešće u Maloprodajnoj berzi meda SPOS-a uzelo samo 64 pčelara. Od toga mnogi još uvek nisu popunili svoju stranicu.

Pozivamo sve posetioce sajta da animiraju svoje poznanike pčelare da se uključe u Berzu, a predsednike društava pozivamo da organizuju akcije u udruženjima i svoje članove predstave kupcima i na ovaj način. To nije veliki posao, ne zahteva više od petnaestak minuta po pčelaru, traži samo malo angažovanja, tj. animiranja pčelara. Treba im objasniti proceduru, a kada shvate koliko je to važna mogućnost prodaje meda, drugačije će razmišljati. Ovo govorimo u svetlu novina koje pripremamo, puštanja u opticaj unikatne tegle za med članova SPOS-a, što će se dogoditi kroz nekoliko meseci najviše, a što će stanje na tržištu značajno promeniti.

Detalje možete pogledati OVDE.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien