SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

UPRAVA ZA POLJOPRIVREDU GRADA NIŠA POTPISALA SA PČELARIMA UGOVOR O REALIZACIJI MILION DINARADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.749

Već smo pisali na sajtu SPOS-a da je Uprava za poljoprivredu Grada Niša odobrila pčelarima bespovratnu pomoć u 2010. godini od milion dinara (detaljnije OVDE). Danas su potpisani ugovori sa društvima pčelara, a pomoć će dobiti samo članovi SPOS-a, što predstavlja pomoć Grada Niša organizovanim poljoprivrednicima, koji znaju šta hoće.

Nakon potpisivanja ugovora sa načelnicom Uprave za poljoprivredu Grada Niša gospođom Aleksandrom Brzaković, reči zahvalnosti uputili su predsednici niških društava pčelara Milorad Novković i Dobrosav Milovanović, kao i sami okupljeni pčelari.

Predsednik SPOS-a zahvalio se Upravi za poljoprivredu Grada Niša na podršci naporima SPOS-a da organizuje pčelare na jednom savremenom nivou, prilagođenom aktuelnoj tržišnoj problematici, a nakon toga održao besplatno predavanje okupljenim pčelarima i zvanicama (predsednik gradske opštine Pantelej Slaviša Dinić, predsednica Zadružnog saveza nišavskog, pirotskog i topličkog okruga Gordana Jovanović, predsednik Regionalne asocijacije pčelarskih organizacija jugoistočne Srbije Vlastimir Spasić, šefica Veterinarske inspekcije nišavskog okruga i drugi) na temu "Preduslovi za plasman meda".

Skup je bio izuzetno medijski propraćen, a zvaničnici su dali intervjue većem broju medija.

Predsednik SPOS-a dao je izjave za Radio Beograd, emisiju "Naša sela" koja se emituje na TV 5 i još nekoliko televizija.

Vest o potpisivanju ugovora popodne su prenele sve niške lokalne i regionalne televizije.

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien