SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

U TOKU JE HITNA TELEFONSKA SEDNICA IO SPOS-a!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.164

Obaveštavamo vas da je u toku HITNA telefonska sednica IO SPOS-a, zbog predloga klastera „Panonska pčela“ da država ukine subvencije po košnici, i zameni ih sumnjivim alternativama.

Cilj sednice je da se oduzme legitimitet klasteru da ne može da daje ovakve predloge koji podrivaju razvoj srpskog pčelarstva.

Predsednik SPOS-a uputio je SMS poruku rukovodiocu klastera gospodinu Hadži Zoranu Jovanoviću, sa pitanjem koji organ klastera je doneo odluku o formiranju predloga za ukidanje subvencija po košnici, i evo kakav je odgovor dobio (još nam je Hadži Zoran Jovanović dao saglasnost da ga objavimo javno):

 

O tome , dragi prijatelju , i svemu drugome a tice se politike klastera iskljucivo ja donosim odluke. Nadam se da znas da nisam naivan a da radim bez podrske znacajnih faktora. U ostalom ja tebe postujem  kao i SPOS ali se ne mesam u vase odluke sa kojima se ponekad i ne slazem nikada te nisam pitao ko je takve odluke doneo. Nadam se da sam bio jasan s nadom da izmedju nas nema i nece biti nesporazuma a sve u interesu pcelara. Srdacan  pozdrav, Hadzi Zoran

 

Ovakav odgovor smatramo nečuvenim, te je na inicijativu člana IO SPOS-a iz Negotina, gospodina Slavka Lukovića, predsednik SPOS-a zakazao hitnu telefonsku sednicu IO SPOS-a, dok će se redovna sednica održati predstojećeg vikenda.

Izvestićemo vas uskoro o rezultatu telefonske sednice.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien