SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

KONTAKTIRANJE STRUČNE SLUŽBE SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 5.730

Zbog povećanog obima posla oko organizacije Državnog sajma, sprovođenja projekta "Reka meda", sređivanja i upisivanja podataka u bazu članova SPOS-a, slanja ID kartica za članove i brojnih drugih novih poslova stručne službe SPOS-a u ovoj godini, IO SPOS-a doneo je novu odluku o vremenu javljanja na telefon od strane stručne službe, koja se primenjuje od danas.

Period kada će vam se neko javiti na telefon 011/6128-071 je od 9 do 13 sati svakog radnog dana (ne zovite van tog perioda), naravno ako je slobodan u trenutku kada pozivate (ako već ne razgovara telefonom, tj. ako je veza zauzeta). U danima pakovanja časopisa (4 dana mesečno), na fiksni telefon se niko neće javljati, jer tada svi radnici rade na pakovanju, i o tim danima će se isticati informacija na sajtu SPOS-a.

Što se tiče mobilnih telefona radnika stručne službe, na njih se neće javljati van navedenog perioda, a i u toku samog perioda, ako se ne jave na mobilni telefon (jer verovatno razgovaraju na fiksnom), pošaljite im SMS poruku sa kratkim razlogom poziva, pa će vas nazvati kada budu bili slobodni, ili će rešiti vaš problem, i o tome vas SMS-om obavestiti.

Mobilni telefoni:

1)      Knjigovođa Jagoda: 060/444-01-24 – ekonomska pitanja.

2)      Sekretar Radivoje: 060/444-01-21 – pravna pitanja, administrativna pitanja, predsednici i članovi.

3)      Referent za ekonomsko-administrativne poslove Irena: 060/444-02-87 – Svi upiti vezani za Časopis ,,Pčelar’’ i opšte informacije.

Što se tiče javljanja na fiksni broj telefona, molimo vas da se pre poziva pripremite, i imate spremna kratka i konkretna pitanja. Razgovor može trajati maksimalno pet minuta, kada će biti automatski prekinut.

NAJBOLJI NAČIN KOMUNIKACIJE i dobijanja punog odgovora, jeste slanje mejla na:

1)      Pravna pitanja, administrativna pitanja, predsednici društava i članovi osnovnih pčelarskih organizacija SPOS-a: [email protected]

2)      Ekonomska pitanja: [email protected]

3)      Časopis "Pčelar" i opšte informacije: [email protected]

Ukoliko uputite zahtev na ovlašćeno lice za gore navedena pitanja putem mejla, vaš zahtev biće brže razrešen nego ako zovete telefonom.

Odgovor na mejl ćete sigurno dobiti, i to je pravi način za dobijanje odgovora na sva pitanja, koji sa jedne strane najmanje ometa u radu preopterećenu stručnu službu, a sa druge strane odgovor dobijate u pisanom obliku.

Očekujemo da ćete imati razumevanja, jer stručna služba zaista ne može normalno da funkcioniše ako neprestano neko razgovara telefonom, a posao je sve obimniji i odgovorniji. Zato koristite navedene načine komunikacije.

Jer, stručna služba radi za vas, i moramo joj svi zajedno omogućiti efikasniji i produktivniji rad, postavljanjem što konkretnijih pitanja, i sa što manje razgovora van teme. Tako će njihov rad dati još veće rezultate. Imajte u vidu da je SPOS prošle godine brojao oko 8800 članova, a shodno sadašnjem tempu učlanjivanja, taj broj biće i veći u 2014. godini, a stručna služba SPOS-a ima samo tri zaposlene osobe, koje zbog sve značajnijeg obima posla, imaju sve veće i veće obaveze.

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien