SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

AGROBIZNIS FORUMDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.800

Srbija je zemlja sa ogromnim potencijalom za razvoj poljoprivrede. Studentska organizacija AIESEC je upravo zbog toga odlučila da pomogne mladima, zainteresovanima za ovu oblast u sticanju novih znanja, mogućnosti da čuju eminentne stručnjake, dobiju realan presek stanja tržišta i dođu u dodir sa kompanijama.

 

Cilj projekta „Agrobiznis Forum“ je podizanje nivoa svesti o značaju i potencijalu poljoprivrede u Srbiji, kao i podsticaj mladih da započnu sopstveni biznis u ovom perspektivnom privrednom sektoru. Materijalizovanje ideja mladih ljudi, odnosno započinjanje biznisa uz pomoć učesnika i prijatelja projekta predstavlja viziju projekta za ovu godinu. Ovo je treća godina kako se projekat realizuje, s tim što ove godine studentska organizacija AIESEC želi da poveća njegov uticaj, predstavi prakse u kompanijama i proširi ciljnu grupu učesnika konferencije. Projekat će omogućiti direktnu komunikaciju studenata i predstavnika kompanija iz oblasti modernog poljoprivrednog poslovanja.

 

Održavanje konferencije zakazano je za 7, 8, i 9. novembar 2013. godine, od 11 do 19h, u prostorijama Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Zemun, Nemanjina ulica br. 6. Tokom prva dva dana studentima će kroz predavanja i radionice koje će držati eminentni stučnjaci iz poljoprivrednog sektora Srbije biti predstavljene aktuelnosti, mogućnosti i savremene tendencije u poljoprivrednom poslovanju. Treći dan konferencije je rezervisan za Agrokarijeru – događaj tokom koga će studenti moći da stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija i steknu uvid u mogućnosti obavljanja prakse u kompanijama – partnerima našeg projekta – PKB-u, Galenika – Fitofarmaciji, YARA-i, Messer Tehnogas-u…

 

Studenti će imati priliku da svoje znanje iskažu i preko učešća u Case Study takmičenju (odbrana studija slučaja). Realne situacije iz poslovanja kompanija naći će se pred studentima koji će svojim idejama i predlozima moći da iznesu sopstvene načine za rešavanje problema iz poslovanja. Najboljima će biti obezbeđene prigodne nagrade. Podela Case Study tema održaće se 1. novembra na promo štandu projekta u holu Poljoprivrednog fakulteta, dok je odbrana studija slučaja zakazana za treći dan konferencije, tj. 9. novembar.

 

Prijave za konferenciju mogu se ostaviti svakog dana od 28. oktobra do 1. novembra od 10 do 14h na promo štandu projekta u holu Poljoprivrednog fakulteta, kao i od 4. do 6. novembra 2013. godine takođe u istom terminu, od 10 do 14h.

 

 

Sve informacije o konferenciji mogu se pronaći i na sajtu http://aiesec.org.rs/beograd-singidunum/ .

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien