SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ODRŽAN SASTANAK IZVRŠNOG ODBORA SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.952

Danas je u Beogradu održan jedan od najproduktivnijih sastanaka Izvršnog odbora SPOS-a, na kome je donet niz ključnih odluka o radu SPOS-a do kraja ove i tokom cele naredne godine.

Konačno su se stekli uslovi da se plan rada SPOS-a donosi na jedini pravi način, a to je unapred. U narednoj godini, unapred će biti poznata svaka konkretna akcija SPOS-a, i neće biti mogućnosti za sprovođenje nekih ad hok akcija usred godine. U finansijskom planu će krajnje precizno biti definisani projekti koje će SPOS finansirati, što će uticati na jedan ozbiljniji i svrsishodniji rad. 

Što je najvažnije, pčelari će već u novembarskom Pčelaru biti pozvani na učlanjenje za narednu godinu sa preciznim spiskom šta će im SPOS sve obezbediti u narednoj godini. Ono čuveno pitanje "A šta ja imam od SPOS-a" konačno će dobiti svoj odgovor. Svaki potencijalni član će unapred znati šta dobija od SPOS-a za članarinu koju će uplatiti. 

Posetioci sajta SPOS-a imaće priliku da o tome budu obavešteni pre čitalaca časopisa, čim budemo objedinili sve odluke i sačinili spisak, verovatno za par dana. 

Po prvi put smo u potpunosti razdvojili članarinu za SPOS od pretplate na časopis. Iako je u okolnim zemljama samo pretplata na časopis skuplja od zbira članarine i pretplate u celini, IO je doneo odgovarajuće odluke koje su učinile da časopis ipak bude jeftiniji. Ali, o svemu tome za par dana detaljnije. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE