SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

IPAK SE KREĆEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.750

Trinaesti februar ove godine biće zapamćen kao veoma značajan datum i prekretnica u odnosu gradske vlasti i Društva pčelara Beograd, u novijoj istoriji. Toga dana je gradski sekretar za poljoprivredu, gospodin Aleksandar Janković, primio tročlanu delegaciju Društva pčelara Beograd u sastavu: Živorad Todorović, Slobodan Cvitkovac i Željko Janković. Žika je dao veoma detaljnu sliku Društva kroz prikaz širokog spektra naših aktivnosti.

Domaći je pokazao veliko interesovanje za dešavanja u našem društvu i reko da je veoma prijatno iznenađen da u našem gradu postoji tako organizovano, toliko brojno i tako aktivno udruženje građana. Gospodin Aleksandar Janković je obećao pomoć i nije ostao samo na rečima. Na našoj godišnjoj izveštajnoj skupštini obavestio je sve prisutne da je grad Beograd obezbedio u budžetu za ovu godinu 500.000 dinara kao prvu pomoć Društvu. To „prvu pomoć“ treba shvatiti i u bukvalnom i u istoriskom smislu. Ovo će biti prvi put, u poslednjih nekoliko decenija da grada Beograda daje bilo kakvu finansijsku pomoć Društvu pčelara Beograd. 

Ovakav odno gradske vlasti, sa novim sekretarom za poljoprivredu, je za nas veliki podstrek da proširimo naše aktivnosti i podignemo ih na kvalitativno viši nivo.

Koristim priliku da se u ime svih pčelara Društva pčelara Beograd  još jednom zahvalim gospodinu Aleksandru Jankoviću na pokazanom razumevanju i uloženom trudu da nas pomogne gradska vlast.

 

Željko B. Janković

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien