SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

24 ЦЕНТРИФУГЕ ГОДИШЊЕ ЗА АУТОРЕ НАЈБОЉИХ ТЕКСТОВА У ”СРПСКОМ ПЧЕЛАРУ”Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.241

 

Пишите за СРПСКИ ПЧЕЛАР јер вас поред новчаног хонорара за најбољи текст и слике, очекују и вредне награде, центрифуге за најбоље текстове, а сатне основе и хранилице за најбољу фотографију.

Као што је познато, ИО СПОС-а награђује дуплим хонораром ауторе најбољег текста и најбоље фотографије у сваком броју „Српског пчелара“.

Поред тога, робним наградама награђују се први и други најбољи текст и прва и друга најбоља фотографија у „Српском пчелару“, које поклањају фирме које су подржале ову акцију СПОС-а. 

 

ПРВИ НАЈБОЉИ ТЕКСТ:

Акцији СПОС-а придружила се фирма за производњу пчеларске опреме „ФИНАНС“ из Руме, која за први најбољи текст аутору поклања центрифугу за 4 рама ЛР/АЖ, пречника 510 са ручним погоном, као и пчеларску блузу, пчеларске рукавице, пчеларски нож и пчеларску виљушку, са плаћеним трошковима доставе (www.finansdoo.com). 

 

ДРУГИ НАЈБОЉИ ТЕКСТ

Акцији СПОС-а придружила се и фирма „ЕВРОТОМ“ из Руме, која за други најбољи текст поклања центрифугу за 6 рама ЛР/АЖ, са ручним погоном, са плаћеним трошковима доставе (www.evrotom.org). 

ПРВА НАЈБОЉА ФОТОГРАФИЈА:

Награду за прву најбољу фотографију поклања фирма „ЗЛАТНА ПЧЕЛА – РИОС“ из Раче, 5 кг сатних основа, са плаћеним трошковима доставе (www.zlatnapcela-rios.co).

 

ДРУГА НАЈБОЉА ФОТОГРАФИЈА:

Награду за другу најбољу фотографију поклања фирма „ТЕХНОПЛАСТ ГЛИГОРИЈЕВИЋ“ из Баточине, 11 хранилица, са плаћеним трошковима доставе (www.tehnoplastgligorijevic.com/?v=8cee5050eeb7).

 

Захваљујемо се дародавцима на вредним наградама и подршци СПОС-у. 

Часопис „Српски пчелар“ са 126 година непрекидног излажења је један од најстаријих штампаних пчеларских часописа у Србији и региону.

 

Позивамо вас да пишете за „Српски пчелар“ јер поред редовног хонорара постајете потенцијални добитник дуплог хонорара, као и вредних робних награда за најбоље текстове и фотографије.

 

Упутство о чланарини СПОС-а и претплати на часопис „Српски пчелар“ за 2023. годину можете наћи на вебстраници www.spos.info/clanarina-spos-a-i-pretplata-na-casopis-srpski-pcelar-u-2023 и у „Српском пчелару“ за октобар на стр. 625. На истим страницама је и упутство како се претплатити на часопис „Српски пчелар“ из иностранства. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE