SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ODRŽANA X IZLOŽBA MEDA U PRIJEPOLJUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.466

U subotu 8. 8. 2015. na platou „Doma kulture“ u Prijepolju održana je X po redu izložba meda, proizvoda od meda i opreme za pčelarstvo.

Pored lokalnih pčelara svoje proizvode izložili su pčelari  iz:Nove Varoši,Čačka, Arilja.Takođe svoje proizvode na izložbi prestavili su i proizvođači opreme „Jupiter komerc“iz Arilja,“Finans“doo iz Rume,lokalni trgovci opreme itd.

  Gosti na izložbi pored lokalnih privrednih subjekata bili su predstavnici udruzenja iz Užica,Priboja,Arilja,N.Varoši,B,Bašte,Kosjerića,Ivanjice,predsednik Asocijacije pčelara Zlatiborskog okruga g-din Borko Tanović.Udruženja pčelara iz Crne gore: Bijelog Polja,Mojkovca i partner na projektu prekogranične saradnje udruženje pčelara iz Pljevalja i predstavnici opštine Pljevlja.Predstavnici SPOS-a g-din Marko Mandići Dačo Dramlić,prestavnici lokalne samouprave podpredsednik opštine g-din Dobro Lazarević,član opštinskog veća Zoran Despotović,republički veterinarski inspektor g-din Azem Hurić.

 Manifestaciju je otvorio podpredsednik Opšttine a ceo program otvaranja ulepšala su deca vrtica sa svojim programom pripremljenim za ovu priliku.Posle otvaranja i obilaska štandova svečano su uručene članske knjižice najmlađim članovima udruženja(pet mladih devojaka i mladića koji su dobili projektom Reginalne Razvojne Agencije Zlatibor po 15 košnica sa rojevima,projekat je finansirala Vlada Švajcarske).

 Predsednik Asocijacije pčelara Zlatiborskog Okrugah-din Borko Tanović održaoje sastanak sa predsednicima udruženja pčelara.Na sastanku su dogovorene dalje aktivnosti asocijacije.

  Na kraju družena Turistička organizacija Prijepolja priredila je prigodan ručak za sve učesnike manifestacije.

   Udruženje pčelara Prijepolje zahvaljuje se svim učesnicima ove značajne manifestacije ne samo za prijepoljske pčelare već i za a Opštinu Prijepolje i ceo region.

              Predsednik Udruženja pčelara Prijepolje,Mirsad Hodžić.

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien