SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

AKTIVNOSTI NA REŠAVANjU PROBLEMATIKE PIODatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.334

SPOS se svih prethodnih dana svim svojim resursima angažovao na rešavanju problematike PIO. Sada možemo da vam damo presek trenutnog stanja, koje je i dalje daleko od rešenog, naprotiv, tek sada je još više opcija u igri, ali se do kraja nedelje očekuju prve zvanične informacije. Sve što ovde budete pročitali je krajnje nezvanično, i predstavlja skup nezvaničnih informacija iz različitih izvora.

Ono što je važno jeste da se SPOS najpre obratio svim nadležnim instancama, ali je prvi odgovor dobio samo od kabineta premijera, gde su praktično prvu informaciju o tome da preti naplata PIO osiguranja i za poljoprivrednike sa malim obrtom i malom imovinom, dobili upravo od nas, i odmah iskazali želju da se taj problem reši. Do kraja ove nedelje očekujemo prvu zvaničnu informaciju, ali ne mora da znači da će ona i stići u obimu koji bi mi očekivali, tj. ne mora da znači da će informacija biti konačna i decidna, jer smo ovih dana došli do novih saznanja.

Kompletna i detaljna informacija sledi u nastavku teksta, ali mogu ga pročitati samo članovi SPOS-a, tako što će se ulogovati na sajt SPOS-a sa pristupnom šifrom i kontrolnim brojem sa ID kartice. Napominjemo da je tekst koji sledi autorsko delo SPOS-a i ne sme se dalje kopirati i prenositi, već služi samo za sopstvenu upotrebu, u suprotnom sledi naknada štete za kršenje autorskih prava.

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien