SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

BESPLATNA PRAVNA ZAŠTITA I ADVOKATSKE USLUGE ZA SVE PČELARE SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.955

Od ove godine, SPOS uvodi jednu od najvećih koristi od članstva u SPOS-u, a to je besplatna kompletna pravna zaštita za sve svoje pčelare i udruženja. Naime, SPOS angažuje advokatsku kancelariju koja će besplatno zastupati pčelare i udruženja na sudu u svim procesima koji su vezani za pčelarstvo, a u kojima je pravda na njihovoj strani.

Tako će pčelari moći da dobiju sudske procese u kojima je argumentacija na njihovoj strani, a bez dinara troškova za advokate, čak ni za putne troškove. Ako pčelar SPOS-a slučajno nije u pravu, i argumentacija i pravda nisu na njegovoj strani, neće biti zastupan, jer nema apsolutno nikakve svrhe voditi proces koji je unapred izgubljen. No, i u takvim i u svim drugim slučajevima, svi pčelari SPOS-a imaće pravo na potpuno besplatan pravni savet preko internet foruma SPOS-a, kako ne bi napravili nepotrebne greške koje ih mogu skupo koštati.

Advokatski tim čine tri advokata, a pravna zaštita će u celosti biti pružana i pčelarima SPOS-a koji su strani državljani, jer je, kao što je poznato, SPOS međunarodna organizacija pčelarskih udruženja od 2010. godine.

Uskoro će biti objavljeni svi detalji kako pčelari SPOS-a i udruženja pčelara SPOS-a mogu koristiti navedenu pravnu pomoć, kome treba da se obrate i slično.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien