SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

BESPLATNO PREDAVANJE U NEGOTINUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.477

Dana 19. marta 2016. godine, održana je redovna godišnja skupština Društva pčelara „Hajduk Veljko“ Negotin.

U radu skupštine učestvovali su kao gosti,predsednik opštine Negotin Jovan Milovanović,b ivši  predsednik opštine Milan Uruković, Milutin Petrović,zamenik Predsednika SPOS-a  i drugi gosti.

Kako je odziv članova bio dobar skupština je počela sa radom u zakazano vreme.

Prisutne  pčelare i goste,pozdravio je predsednik društva,a zatim je jednoglasno usvojen dnevni red,nakon ,čega je predsedavajući dao reč predsedniku opštine Jovanu Milovanoviću, koji je pozdravio sve pčelare, govorio je o dosadašnjoj saradnji i problemima na realizaciji projekta Dunavska kuća meda i budućoj saradnji. Zatim je predsedavajući, dao reč Milutinu Petroviću,koji je pozdravio sve pčelare i goste u ime predsednika dr med. Rodoljuba Živadinovića, pozdravio dobru saradnju društva i opštine i pohvalio tu praksu, govorio je o projektima Reka Meda i Dunavska kuća meda, kao uspešno realizovanim projektima.

Podnet  je izveštaj o radu ,finansijski izveštaj  za 2015 godinu , izveštaj nadzornog odbora i suda časti koji su nakoin diskusije jednoglasno usvojeni.

Takodje je podnet plan rada i finansijski plan za 2016 godinu,koji su nakon diskusije jednoglasno usvojeni.

Milutin Petrović,uručio je priznanja SPOS-a prisutnim gostima i istaknutim pojedincima za 2014 godinu,a u ime nagradjenih zahvalio se predsednik opštine Jovan Milovanović.

Skupština je ,veoma  uspešno  organizovana  i  završila rad.

Nakon završetka rada skupštine, sa početkom u 12 časova,mr.prof.Biljana Stamenković, održala je veoma stručno predavanje,koje je poklonila pčelarima Negotina,a oni sa velikom pažnjom i interesovanjem odslušali,na čemu se zahvaljujemo Biljani,sa željom da  i ubuduće slušamo njena predavanja.

Povodom održane skupštine društva,za televiziju TRANS,dali su duže izjave, Milutin Petrović i Slavko Luković,koji su govorili o aktivnostima  i stanju u pčelarstvu.

Nakon predavanja nastavljeno je druženje pčelara sa gostima na zajedničkom ručku.

Predsednik,

Društva pčelara“Hajduk Veljko“Negotin

Slavko Luković

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE