SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

BESPLATNO SE PREDSTAVITE CELOM SVETU UZ POMOĆ SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.427

 

Da bismo što bolje predstavili Srbiju u okviru kandidature Srbije za domaćina Kongresa Apimondije 2021. godine u Beogradu, potrebno je da predstavimo svetu srpske pčelarske porodice, njihove pčelinjake, kao i naše firme koje proizvode pčelarsku opremu. Zato ih sve pozivamo da se BESPLATNO predstave u okviru SPOS-ove internet marketinške kampanje, koja će biti vidljiva čitavom svetu na najmoderniji i najefikasniji mogući način. Evo šta je potrebno da učinite.

 

U okviru predstavljanja pčelara i firmi odnosno #MeetTheBeeKeepers OVDE (upoznajte pčelare Srbije), potrebno je da se svi zainteresovani pčelari sa reprezentativnim pčelinjacima veoma kratko predstave (sa obaveznom fotografijom cele porodice na pčelinjaku), da kažu zašto i od kada se bave pčelarstvom (kako su se zainteresovali, ko ih je uputio), da izdvoje ono što misle da je karakteristično za njihov rad ili lokalitet u kome gaje pčele (prateća slika svojih proizvoda ili karakterističnog procesa, da kažu zašto Apimondia 2021 treba da se održi u Srbiji i šta bi podelili od znanja i iskustva sa učesnicima kongresa! Po mogućstvu, mogu i mobilnim telefonom da snime, kako izgovaraju rečenicu “Apimondia in Serbia” (u prevodu to znači: „Apimondija u Srbiji“), ko kako može – engleski ili srpski. Oni koji predstavljaju firmu, dostaviće slične podatke, ali o svom proizvodnom programu, a ako su i pčelari, još bolje, dostaviće obe vrste podataka. 

Podatke, fotografije i video klipove dostavljajte direktno na mejl rukovodioca internet kampanje: [email protected] 

POŽURITE! 

NE PROPUSTITE OVU DIVNU PRILIKU! Jer, u narednih pet meseci SPOS će voditi AKTIVNU marketinšku internet kampanju i što kasnije pošaljete podatke, vaše besplatno predstavljanje će kraće trajati! 

Inače, FACEBOOK kampanja je već krenula, i molimo vas da se pridružite tako što ćete LAJKOVATI STRANICU i pozvati svoje prijatelje da to učine. Što više lajkova obezbedimo, to će naša kandidatura biti vidljivija i uspešnija. Facebook stranicu pogledajte OVDE

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien