SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

BOGAT PROGRAM IZLOŽBE U LOZNICIDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.505

I ove godine, Pčelarsko društvo Loznica u saradnji sa Turističkom organizacijom Loznice a pod pokroviteljstvom grada Loznica, organizuje izložbu meda, ostalih pčelinjih proizvoda kao i opreme za pčelarstvo.

Ovo je treći po redu sajam meda i možemo da se pohvalimo da postaje pravi sajam, sa sve više zainteresovanih učesnika, kako izlagača tako i kupaca pčelinjih proizvoda. Sajam je postao možemo reći međunarodni, jer na njemu uzimaju učešće i gosti iz: Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko distrikta i Republike Hrvatske.

Otvaranje sajma je u petak 25.09. na platou ispred Vukovog doma kulture u 11 sati po programu Turističke organizacije Loznice. Po završetku programa otvaranja sajma prim. dr med. Vidoje Kulić održaće predavanje prisutnim izlagačima i posetiocima.

Drugog dana sajma ,na istom mestu, posetiocima i izlagačima održaće predavanje član našeg udruženja i predavač Sandić Radislav iz Banje Koviljače. U 11 sati u velikoj sali u zgradi opštine pčelarima će govoriti samostalni istraživač i profesionalni pčelar dr vet.med. Zlatko Tomljanović iz Zagreba R.Hrvatska.

Za vreme trajanja sajma posetioci će moći da kupe med, polen, propolis, razne kreme i ostale proizvode pčela, kao i opremu za pčelarstvo. Kupovinom proizvoda svi kupci učestvuju u nagradnoj igri koja će biti organizovana.

Dobro došli!

Milan Grujić, ispred IO PD Loznica

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien