SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

DOGOVOR SA AMBASADOROM SLOVENIJEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.448

Predsednik SPOS-a razgovarao je ovih dana sa ambasadorom Slovenije u Srbiji, njegovom ekselencijom Vladimirom Gasparičem, i dogovorio učešće zainteresovanih pčelara SPOS-a na proslavi dana državnosti Slovenije u Beogradu, koji će biti u znaku meda i proizvoda od meda, pošto je ovo prva godina proslavljanja Svetskog dana pčela.

Naime, 20. maja se slavi Svetski dan pčela, a 20. juna će ambasada Slovenije, najverovatnije u novom elitnom hotelu HILTON u Beogradu, proslaviti svoj Dan državnosti, pred diplomatskim korom od oko 500 zvanica. Na prijem će biti pozvani i zvaničnici Republike Srbije. 

Ovo je prilika i da se pčelari SPOS-a predstave diplomatskom koru iz svih zemalja koje imaju svoje ambasade i druga diplomatska predstavništva u Srbiji. 

Zato pozivamo sve zainteresovane pčelare da se prijave SPOS-u na mejl [email protected] ако žele da se predstave na ovom elitnom prijemu. 

Uslovi učešća na prijemu: 

Štandovi (stolovi) biće obezbeđeni besplatno. Učešće je besplatno. 

Potrebno je da zainteresovani pčelari predstave svoj proizvodni program tako što će izložiti pčelinje proizvode i njihove mešavine. Poželjno je da sa sobom ponesu što više eksponata, roll up-ova i sličnog promotivnog materijala (flajeri, brošure…). 

Potrebno je da obezbede određeni broj komada besplatnog promotivnog materijala (na primer: medenjaci, kesice ili male bočice meda, flajeri, brošure i slično)… Prilikom slanja mejla za prijavu, potrebno je navesti šta tačno možete ponuditi, navedite količinu u komadima. 

Biće izabrano do pet pčelara. 

Prijave slati što pre, a najkasnije do 10. aprila. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien