SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

DRUGI SASTANAK U VLADI SRBIJE OKO MODERNIZACIJE BRENDA „NAŠ MED“Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.468

 

Kao što smo već objavili, zahvaljujući inicijativi predsednice Vlade Republike Srbije Ani Brnabić, Vlada Republike Srbije finansira potpunu modernizaciju brenda „Naš med“ (OVDE). Juče je u kabinetu predsednice Vlade održan drugi radni sastanak na tu temu, SPOS je na sastanku predstavljao predsednik SPOS-a.

Sastanku su ispred kabineta predsednice Vlade prisustvovali Maja Bojović, savetnica u Jedinici za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade, i predstavnik kreativnog tima platforme “Srbija stvara” Ferenc Laslofi.

Srbija stvara (Serbia creates) je nova, nacionalna platforma nastala na inicijativu predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić. Ona obuhvata sistemske mere za podršku kreativnosti i inovacija u svim oblastima ekonomije i društva, a posebno kreativnih industrija, kao i jačanje kulturne diplomatije i pozicioniranje Srbije kao zemlje kreativnih, inovativnih i autentičnih ljudi i ideja.

Dizajner kreativnog tima je već usavršio prethodni predlog kako bi trebalo da izgleda novi logo brenda „Naš med“ kao i čitav brending. Interesantno je da će „Naš med“ u tegli SPOS-a biti prvi proizvod Srbije čiji je logo uradio kreativni tim „Srbija stvara“, jer se do sada nisu bavili proizvodima, a „Naš med“ će prvi „probiti led“.

Razmotren je predlog kreativnog tima, razgovarano je o trendovima na tržištu, o zahtevima tržišta po pitanju predstavljanja proizvoda, te koje sve faktore treba uzeti u obzir prilikom rebrendiranja „Našeg meda“.

Zahvaljujemo se najsrdačnije predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić, ne samo na ovoj inicijativi, već na svemu što čini za Srbiju kao i pčelarstvo Srbije, i time pokazuje domaćinsko ponašanje i želju da se u Srbiji dalje unapređuje sve ono što Srbiji daje komparativne prednosti u ekonomiji. Zahvalnost na podršci i razumevanju specifičnosti pčelarstva upućujemo i ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, kao i savetnici u Jedinici za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade, Maji Bojović, i Ani Ilić, višoj savetnici za digitalne i kreativne industrije i turizam. 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien