SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ЕКСКЛУЗИВНА ЛИЦИТАЦИЈА ПРВИХ 100 ТЕГЛИ МЕДА ПОГОНА „НАШ МЕД“!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.798

Имате јединствену историјску прилику, да постанете власник колекционарског примерка једне или више од првих 100 тегли из прве серије упакованих тегли у Погону „Наш мед“.

Као што смо објавили, Погон за прикупљање и пласман меда пчелара СПОС-а „Наш мед“ доо који се налази у власништву пчелара Савеза пчеларских организација Србије, и преко ког практично можете купити мед директно од пчелара, из прве руке, без посредника, спаковао је прву серију од 862 тегле ливадског меда врхунског квалитета, сакупљеног на подручју Власине, у непосредној близини Власинског језера.

Мед са овог подручја је пореклом од преко 30 биљних врста, и обилује специфичним спектром богатих арома које једноставно морате доживети да би сте разумели Власину! Иначе, ретке су године када Власина даје меда, и зато је пчелари толико ретко посећују, али када меда има, он је апсолутно непоновљивог укуса. 

Прва серија тегли заслужује максималну ексклузивност, и поред ексклузивног меда, свака тегла пакована у Погону има и имаће свој серијски произвођачки број који креће од броја 1 и нумерација ће се користити заувек (до милиона и милијарди тегли) без обзира на врсту меда. Извршни одбор СПОС-а донео је одлуку да се првих 100 тегли прве серије тегли из стандарда квалитета „Добра пчеларска пракса“ понуди на лицитацију свим заинтересованим купцима, не само као врхунски мед, већ и као примерак тегле меда за историју. 

Мед се нуди на својеврсну јавну лицитацију по симболичној почетној цени од свега 1.000 динара за теглу, плус поштарина (а може се и лично преузети). 

Лицитација ће се обавити на Фејсбук страници Погона (Naš Med – Наш Мед), на начин описан у наставку текста. 

Одласком на Фејсбук страницу Погона, најпре ћете пронаћи вест о лицитацији, и у коментарима оставити само један једноставан коментар по свакој тегли коју лицитирате. ЛОни који немају Фејсбук, могу лицитирати у коментару ове вести. На пример, ако желите да лицитирате за теглу са серијским бројем 1, а за њу желите да издвојите рецимо 1200 динара, у коментару ћете написати: 

1-1200

Ако желите да лицитирате за више тегли, за сваку теглу дајте понуду у ЗАСЕБНОМ коментару, рецимо: 

1-1200

40-1100

78-1100

Ако касније, током наредних десетак дана (лицитација траје до 25. новембра) видите да је неко понудио већу цену за теглу са вашим редним бројем (рецимо 1300 динара), а ви ипак желите ту теглу, онда ћете ИЗМЕНИТИ своју објаву (кликом на EDIT) и уписати другу цифру, рецимо: 

1-1320 динара 

На крају лицитације, прегледаћемо све понуде, и свака тегла са својим серијским бројем, припашће оном купцу који понуди највише за њу. Ако буде било више истих понуда, мед припада ономе ко је први понудио по датуму прве објаве, без обзира да ли је било измена. 

Предлажемо да у понудама будете широкогруди, јер куповином ових ексклузивних тегли, не само што ћете добити врхунски мед и теглу као историјску вредност, већ ћете показати и друштвену одговорност и помоћи комплетно опремање Погона, јер је Погон наших пчелара једини начин да коначно тржиште конзумира богатство укуса српског меда, који често није могло уопште да осети због бројних фалсификата меда на тржипту претходних година. 

Сваки купац добиће фискални рачун, и мораће да плати трошкове доставе поштом, или ће мед преузети сам у Погону у Рачи или седишту СПОС на Новом Београду, по жељи. 

 

Ево и етикете која се налази на првој серији тегли нашег Погона: 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien