SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ISTORIJSKA IZJAVA MINISTRA POLJOPRIVREDEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.158

Ministar poljoprivrede dao je izjavu za TV B92, koja je emitovana u vestima ove televizije povodom trovanja pčela u Bačkoj Topoli, koju slobodno možemo nazvati istorijskom, jer se do sada tako nešto nije moglo čuti od jednog ministra poljoprivrede u Srbiji.

Izjavu pogledajte u prilogu OVDE. Dosadašnje informacije o trovanju pogledajte OVDE

Velika zahvalnost u ime SPOS-a ministru na brzom reagovanju i na tome što pčelari NEĆE platiti analize! Troškove će snositi Ministarstvo poljoprivrede pošto se radi o vanrednom slučaju. 

Predsednik SPOS-a je zamolio ministra da pokrene inspekcije, jer su primarno odugovlačile sa izlaskom na teren, što je odmah i učinio. 
Pogledajte šta je ministar izjavio, ovako nešto nikad do sada nismo čuli: 

 

Nedimovic

 

Danas je ministar poljoprivrede posetio Bačku Topolu povodom otvaranja poljoprivrednog sajma i posete poljoprivrednoj stručnoj službi, i sastao se sa predsednikom lokalnog udruženja pčelara Mirkom Spasojevićem. 

Kolega Mirko Spasojević je nakon sastanka izjavio sledeće: „Još ne mogu doći sebi, ovo je bio lekovit razgovor, nemam trenutno reči da opišem kakav je to čovek, da je više takvih… Obećao je da će država platiti troškove analiza, i da će videti šta se do sada uradilo, a ako se pronađe počinilac, biće žestoko kažnjen„. 

Još jednom velika zahvalnost ministru poljoprivrede na svemu što čini za srpsko pčelarstvo. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE