SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

IZABRAN NOVI REFERENT ZA EKONOMSKO-ADMINISTRATIVNE POSLOVEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.207

Pošto je dosadašnja referentkinja za ekonomsko-administrativne poslove u SPOS-u dala otkaz zbog prelaska na daleko bolje plaćeno radno mesto, IO SPOS-a raspisao je konkurs za izbor novog referenta na sajtu Infostud, i juče je od 378 prijavljenih kandidata, izabran novi referent.

Zamolili smo i dosadašnju referentkinju Irenu Jolović da učestvuje u izboru novog referenta, što je ona rado prihvatila, na čemu smo joj zahvalni, jer smo smatrali da kao neko ko je već radio na tom radnom mestu, može mnogo da pomogne u izboru pravog kandidata, što se i potvrdilo kao tačno, jer se na kraju njen lični izbor poklopio sa izborom IO SPOS-a.

Izbor je obeležio veliki broj impresivnih biografija, ali je na razgovor pozvano 19 kandidata. Na razgovoru se pojavilo 14 kandidata od 19 pozvanih. IO SPOS-a je sa svima obavio razgovor, glasao, i nakon glasanja izdvojila su se tri kandidata sa najvećim brojem glasova, daleko ispred ostalih. Sa njima je istog dana obavljen detaljniji razgovor, opet je glasano i jedna kandidatkinja je dobila daleko manji broj od prve dve, koje su pak imale podjednak broj glasova. Na kraju izabrana je kandidatkinja Milena Stevanović, diplomirana ekonomistkinja. Bilo je veoma teško izabrati između prve dve kandidatkinje, jer su zaista bile veoma blizu jedna drugoj po svim kriterijumima.

Izabrana Milena Stevanović završila je srednju školu smer Ekonomski tehničar, i bila je đak generacije.

Završila je državni Ekonomski fakultet, modul Poslovno upravljanje, smer Međunarodni menadžment, sa prosečnom ocenom 9,22.

Trenutno je student master studija na smeru za Međunarodni projektni menadžment i preduzetništvo. Tema master rada je Odnosi s javnošću u internet okruženju.

Pohađala je veliki broj tematskih treninga, obuka i seminara.

Želimo joj dobrodošlicu u SPOS!

Ona odmah počinje sa radom, već od 30. marta.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien