SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

DA LI NAM JE ZAISTA VAŽNO DA SUZBIJEMO TROVANJA PČELA?Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.020

NALED i SPOS, u okviru projekta javno-privatnog dijaloga po pitanju zaštite pčela od trovanja, koji sprovodi NALED u saradnji sa SPOS i Republičkim sekretarijatom za javne politike (RSJP), a finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), pripremili su trolisni flajer koji je SPOS podelio posetiocima Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, u subotu, 11. maja, na Novosadskom sajmu.

Flajer je štampan u čak 20.000 primeraka! 

SPOS se najsrdačnije zahvaljuje NALED-u i USAID-u na finansiranju još jednog oblika kampanje zaštite pčela od trovanja, posebno na izvanrednom pregalačkom radu poslenika NALED-a na osmišljavanju cele kampanje, kao i ovog flajera. NALED je još jednom pokazao da je motor razvoja i promovisanja svih savremenih ideja, programa i aktivnosti! 

Zahvaljujemo se i pokrajinskom sekretaru za poljoprivredu Vuku Radojeviću i direktoru Novosadskog sajma Slobodanu Cvetkoviću što su obezbedili da se podela ovih flajera odvija besplatno, bez komercijalne naknade Novosadskom sajmu! 

Sajam je otvorio ministar poljoprivrede Republike Srbije Branislav Nedimović, sa kojim je tokom dana imao sastanak predsednik SPOS-a, ali o tome ćemo objaviti posebnu vest… 

Flajere je na Poljoprivrednom sajmu delilo 6 poslenika SPOS-a (četvoro zaposlenih u SPOS i dvoje angažovanih lica), ali smatrali smo da to nije dovoljno pa smo vas pozvali da pomognete sebi u borbi protiv trovanja pčela (OVDE)! 

Pozvali smo zainteresovane koji žele da pomogniu podelu flajera da nam se jave. Javio se SAMO JEDAN JEDINI ZAINTERESOVANI, a to je Biljana Tomić iz Jarkovca, koja je delila flajere zajedno sa nama. Zaključujemo da se problema trovanja setimo samo kada NAŠE pčele budu otrovane, a inače nas ne interesuje preterano da prstom mrdnemo da bismo pomogli sebi u tom pogledu. A trebalo je odvojiti samo par sati vremena za ovaj važan posao! Zahvaljujemo se Biljani na samosvesti i želji da pomogne SEBI! 

Evo i izgleda ovog trolisnog flajera: 

Evo i fotografija sa podele: 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien