SPOS logo
 • Bulgarian
 • Croatian
 • English
 • French
 • German
 • Hungarian
 • Macedonian
 • Romanian
 • Russian
 • Serbian
 • Slovenian
 • Spanish

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

КОНАЧНИ СПИСАК ДОНАТОРА ПОГОНАDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.554

 

Након коначног сређивања списка, објављујемо дефинитивни списак донатора изградње и опремања Погона за прикупљање и пласман меда пчелара СПОС-а „Наш мед“.

Време за давање примедби истекло је синоћ у 20 сати. 

Ако сте у задатим роковима (понављали смо их више пута, ово је био последњи) доставили све тражене податке, на списку сте обележени зеленом бојом, и за вас ће картице лојалности бити одштампане сада у децембру.

Ко на списку није обележен зеленом бојом, за њега неће бити штампања картица лојалности у децембру, те ће накнадну израду картица, када достави све потребне доказе, морати да плати сам. Цену накнадне израде још немамо, имаћемо је до краја децембра и тада ћемо је објавити. 

 

Списак можете преузети ОВДЕ у Ексел формату. 

2325 донатора, физичких и правних лица, уплатило је укупно 24.790.925,51 динара, што је по данашњем средњем курсу 210.841,97 евра, а што је 13,2% укупне досадашње инвестиције за Погон, односно када се инвестиција буде била завршила у потпуности, представљаће 11,1% укупне инвестиције. 

Штампаће се дијамантска, платинаста и платинаста плус картица лојалности (картице које су захтевале уплату донације). 

Само Златна картица лојалности се не штампа, она се подразумева (иначе, њу су стекли сви чланови СПОС-а који сваке године уплаћују чланарину СПОС-у од 2017. године па на даље сваке године, без прескакања година). Њих има 4.798 од 8.000 чланова, али та картица, као ни било која друга, није стална, јер да би сте поседовали било коју картицу лојалности, морате бити члан СПОС-а у континуитету, почев од 2017. за Златну картицу, а од дана последње уплате донације и за све остале картице. То се и подразумева, јер неко ко није члан СПОС-а не може имати његову картицу лојалности, кад није ни члан. 

Свима који су донирали средства за градњу Погона се најсрдачније захваљујемо! 

Пчелари који нису обележени зеленом бојом могу се и даље јављати ради ажурирања табеле. 

Молимо их да најпре себе пронађу на списку донатора.

Ако не можете да се нађете, притисните на тастатури дугмад CTRL+F и укуцајте своје име или презиме ћирилицом да бисте се пронашли, а онда кликћите на дугме FIND NEXT док не нађете себе. 

Ако сте обојени наранџастом бојом, онда значи да Потврда о пријави стања на пчелињаку не гласи на име уплатиоца, већ на члана породице, па ће то морати да се преименује на одговарајући начин. Да би средили свој статус, потребно је да се јавите Марку Глишићу из Погона „Наш мед“ који води овај регистар, искључиво ВИБЕРОМ на телефон 064/65-77-833 (вибер) или на мејл [email protected]

Ако нисте обојени ни зеленом ни наранџастом бојом, значи да нисте доставили одговарајућу Пријаву стања на пчелињаку, те је ради стицања права на одговарајућу картицу морате доставити Марку Глишићу из Погона „Наш мед“ који води овај регистар, искључиво ВИБЕРОМ на телефон 064/65-77-833 (вибер) или на мејл [email protected]

 

Иначе, постоји начин да се и у наредном периоду стекну картице лојалности, али на друге начине, не новчаном уплатом: 

Kартице лојалности додељиваће се посебно заслужним појединцима, изузетно институцијама, удружењима и правним лицима, односно одговорним и другим лицима у њима, а на основу одлуке ИО СПОС-а.

Такође, платинаста картица се додељује и пчеларима који плаћају чланарину СПОС-у а који у најмање три узастопне године пласирају најмање 10 кг меда годишње по обележеној кошници (сходно последњој априлској пријави стања на пчелињаку) преко Погона за прикупљање и пласман меда пчелара СПОС-а „Наш мед“ доо, сходно одговарајућем уговору о чувању и пласману меда. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE