SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

КОНСТИТУИСАНА ГРУПАЦИЈА ПРОФЕСИОНАЛНИХ ПЧЕЛАРА СПОС-аDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.256

Да је ИО СПОС одлично поступио што Групацију професионалних пчелара СПОС-а није распустио услед неактивности, већ је увео привремену управу, показује и то да је Групација већ интензивно почела да ради.

Најпре је формирана вибер група свих чланова Групације. Након вести да је Групација поново активирана, истог дана су се учланила још 2 пчелара, те Групација сада броји 15 чланова. 

Председник Групације предложио је активности којима сматра да Групација треба да се бави, али то ће бити објављено тек након приспећа предлога свих чланова Групације, и усвајања коначне верзије која ће бити идеја водиља за даљи рад, али и предуслов за почетак доношења нормативних аката односно Правила Групације која ће регулисати њен самостални рад. 

Иако досадашња Групација за скоро 3 године није успела ни да се конституише и изабере председништво у пуном саставу, данас су чланови Групације међу собом већ изабрали све чланове Председништва. Изабрани су: 

Славица Јуришић из Бача 

Раде Стевановић из Апатина 

Зоран Радосављевић из Сврљига 

Елдин Чоловић из Сјенице 

Њих четворо, заједно са председником Групације Душаном Илићем чине Председништво Групације од 5 чланова. 

Честитамо почетак рада и конституисање Групације, те очекујемо наредне лепе вести и прецизно установљавање циљева Групације, што до сада никад није било дефинисано. Надамо се да ће циљеви и предности које ће имати чланови Групације, довести до њеног омасовљавања и коначног почетка рада на корист својим члановима, а не појединцима међу њима. 

 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE