SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

МЕД ИЗ ПОГОНА „НАШ МЕД“ У ЈАБУКОВОМ СИРЋЕТУDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 888

Ових дана Погон „Наш мед“ добио је новог партнера. Наиме, компанија Статус из Сврљига, купила је први контигент багремовог меда из Погона, квалитета провереног у лабораторијама у Немачкој и Италији, како би започела производњу новог производа „Јабуково сирће Др Андра са медом“.

Нови производ под брендом ДР АНДРА, који се за пар недеља може наћи у великим ланцима у Србији је „Јабуково сирће Др Андра СА МЕДОМ“. Реч је о освежавајућем напитку са природним медом, витаминима и минералима из јабука и меда. 

Честитамо компанији Статус на избору најквалитетнијег меда на тржишту, и то управо багремовог меда, из контигента који је претходних дана извезен у Италију. Тиме доказује да мисли на своје потрошаче и да састојци њихових производа морају бити врхунског квалитета! 

Јабуково сирће добијено од здравих плодова јабуке, које нису ничим третиране и која могу понети назив еколошког или пак шумског плода дивље јабуке, дају оно сирће које може човеку користити.

Сврљиг је, може се слободно рећи, скоро еколошка средина. Смештен у плодној јединственој котлини, којом тече Сврљишки Тимок, између венца Сврљишких планина и Тресибабе, на огранцима Озрена и Девице, представља савршену еколошку оазу са надморском висином од преко пет стотина метара. Оваква позиција је идеално место за узгој воћа, а нарочито специјалних аутохтоних сорти јабука. Бројни јабучари, имају посебну привилегију да одгајају своје плодове под условима који ретко да имају премца.

Плодови тих јабука набраних у нетакнутој природи су основ за добијање јабуковог сирћета са брендом ДР АНДРА. Уз строго контролисану производњу и уз квалитетну и здраву јабуку, ово јабуково сирће нуди све оне вредности са којима оно носи примат квалитета са богатством природних лековитих и благородних супстанци.
У поступку добијања сирћета, строго се примењује традиционална технологија хладног пресовања плода, а потом сазревање природним путем и без било каквих хемијских додатака.
Тако добијено јабуково сирће под брендом ДР АНДРА, стекло је све услове да понесе назив лидера у овој производњи. 

Kада се било где, у било којој продавници сретнете са брендом ДР АНДРА, будите сигурни да пред собом имате врхунски квалитет природног јабуковог сирћета.

Јабуково сирће ДР АНДРА је природан производ и као такав је јако користан за употребу у свакодневној исхрани човека. Оно је пре свега здрави прехрамбени производ, и човек га у својој исхрани користи у разним облицима, као додатак јелима, у салати, приликом кувања јаја и при конзервирању хране. Основни састојак ДР АНДРА јабуковог сирћета је природна сирћетна киселина. Поред ње јабуково сирће садржи и друге киселине, минерале, витамине и есенцијалне аминокиселине. Јако битан састојак Јабуковог сирћета ДР АНДРА је калијум, којег јабуково сирће садржи у великој мери.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien